Zarin roza komplet zaludio je fashionistice: Cijena mu je 40 eura, a čim sam ga probala bilo je jasno kakav je

Ovaj rozi kompletić zaludio je influenserice, a ostalo je samo par veličina na stranicama hrvatske Zare. Baš zato sam ga odlučila probati u sklopu naše rubrike STORY FASHION PATROLA.

privatni arhiv

Sigurno ste u posljednje vrijeme na TikToku naišli na viralni roza kompletić iz Zare, koji je postao hit na društvenim mrežama nakon što su tiktokerice 'poludjele' za njim.

Baš zato sam je odlučila probati su sklopu naše rubrike STORY FASHION PATROLA, a moj zaključak isplati li ga se kupiti, pročitajte u nastavku. Napominjemo da ćete u ovoj rubrici naći samo iskrene i objektivne preporuke, a recenzije su iskrene i nisu plaćena reklama.

ZARA / TOP S AMERIČKIM IZREZOM I PREKLOPNIM OVRATNIKOM/ 22,95 EURA

zara 

ZARA / SUKNJA-HLAČE S PLISIRANJEM SPRIJEDA/ 25,95 EURA

zara 

Činjenica da se radi o monokromatskom outfitu čini ovaj Zarin kompletić jedinstvenim i odaje dojam dizajnerskog komada. Iako se kupci često žale na kvalitetu Zarinih materijala, to nije slučaj s ovim kompletom. Oba komada napravljena su od kvalitetne i čvrste tkanine koja nije prozirna te naglašava sve atribute.

privatni arhiv 

Materijal djeluje poput steznika, a V izrez na topu dodatno će naglasiti vaše grudi te ga čak možete nositi i bez grudnjaka.

privatni arhiv 

Pošto sam visoka 1.75 m, često imam problem da su mi mini suknje prekratke. Iz tog razloga obožavam suknja-hlače modele s kojima dobijem efekt minice, bez straha da će 'nešto ispasti'.

privatni arhiv 

Kompletić u trendi roza boji (koja je apsolutni hit ovoga proljeća) na kraju sam odlučila kupiti. Osim što ih možete nositi zajedno, radi se o komadima koji će odgovarati i uz brojne druge outfite.

Uzimajući u obzir sve stavke, Zarina viralni rozi kompletić zaslužio je ocjenu 5/5.

Ovaj kompletić savršen je za proljeće i toplije vrijeme, stoga predlažemo da požurite s kupnjom, pošto su neke veličine već rasprodane.