Komad koji je najteže naći: Za ovom bijelom majicom TikTok je poludio, svi tvrde da je savršena

Iako se bijela majica čini kao jednostavan komad koji je moguće pronaći u dućanu bilo kojeg modnog brenda, stvarnost je drugačija.

Instagram

Postoji mnogo različitih i trendi načina kako nositi bijelu majicu kratkih rukava. U svakom godišnjem dobu, ali fokusirajmo se sada na ono aktualno - ljeto!

Kada planirate svoj ljetni outfit, sve što trebate je malo kreativnosti, neki dobri dodaci i puno inspiracije. Idealno je koristiti bijelu majicu kao početnu točku, budući da je to komad koji je prilično dostupan gotovo svima.

Iako se bijela majica čini kao jednostavan komad koji je moguće pronaći u dućanu bilo kojeg modnog brenda, stvarnost je drugačija. Naime, važan je kroj, kvaliteta materijala, dužina rukava, ovratnik...

Ako je suditi po komentarima na TikToku, savršena bijela majica nalazi se u ponudi švedskog high street brend COS koji je na glasu zbog svojih kvalitetnih, klasičnih komada.

Cos 

Riječ je o modelu The Clean Cut T-Shirt koji dolazi u nekoliko boja, no najviše pažnje izazvala je bijela. Izrađena od organskog pamuka, a krasi je širi ovratnik i prilično jednostavan kroj.

Cijena ove majice je 35 eura.