Nakon što je sa svojim 14-godišnjim sinom Knoxom Leonom kupila biljke za svoj dom u četvrti Los Feliz u Los Angelesu, Angelina Jolie otišla je u kupovinu sa 18-godišnjim sinom Paxom Tienom.

Angelina Jolie sa sinom Paxom Tienom
Profimedia 

Ovaj put uputila se u lokalnu trgovinu za kućne ljubimce. Budući da su Angelina i Pax izašli s krevetom za pse, njezini obožavatelji sada nagađaju kako je Angelina nabavila ljubimca.

Još uvijek ne znamo je li njezina obitelj doista postala bogatija za jednog simpatičnog člana ili je riječ o kupnji poklona nekom drugom, ali znamo da je Angelina za ovaj shopping odabrala vrlo ležeran i jednostavan outfit.

Angelina Jolie u crnim hlačama i bijeloj majici
Profimedia 

U kupnju je otišla u crnim ravnim hlačama od sjajnog materijala i klasičnoj bijeloj majici kratkih rukava. Iskombinirala ih je s crnim natikačama i trenutno jednom od najpopularnijih torbi, velikim crnim prošivenim modelom Saint Laurenta koju s prednje strane krasi zlatni YSL logo.

Ovim lookom Angelina nam je dala inspiraciju za dane kada ne znamo što odjenuti, a ne da nam se previše 'kopati' po ormaru. U tim slučajevima najbolje rješenje su jednostavni i nosivi outfiti od klasičnih komada.

Upravo to Angelina redovito radi - bira komade s kojima ne može pogriješiti. Crne hlače i bijela majica doista su ključno izdanje u kojem sve dame izgledaju dobro, bez obzira na građu tijela i veličinu haljine. 

Angelina Jolie je ikona minimalističkog stila
Profimedia 

Dio je i slojevitog outfita pa se može prilagoditi različitim stilovima uz dodatak cipela po izboru poput mokasinki, gležnjača ili tenisica, a zatim nadograditi sakoom, sakoom ili nekim drugim komadom.

Da je Angelina Jolie prava modna ikona svjedoče i njezini svakodnevni outfiti, a u našoj galeriji pogledajte samo neke od njih.

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie