Angelina Jolie i kći Zahara Jolie-Pitt zajedno su posjetile Vatikanske muzeje i provele kvalitetno obiteljsko druženje u Vatikanu.

Na fotografijama, zvijezda Maleficenta, 47, nosila je bijelu midi haljinu dok je hodala niz stepenice nakon obilaska muzeja s vodičima, a Zahara, 17, nosila je smeđu majicu kratkih rukava, crnu minicu i bijele tenisice.

Angelina Jolie i kći Zahara posjetile su Vatikanske muzeje
Profimedia 

Angelina trenutno s djecom boravi u Rimu gdje snima film 'Bez krvi', a svojim minimalističkim outfitima oduševljava modnu publiku.

Prilikom druženja s kćeri odlučila se za bijelu romantičnu haljinu koju je iskombinirala s ravnim, pletenim natikačama sa zlatnim Valentino logom i bijelom torbicom sa zakovicama također modne kuće Valentino.

Angelina Jolie u bijelom midi romantičnoj haljini
Profimedia 

Holivudska ikona stila pojavila se prošli tjedan na snimanju filma 'Bez krvi' u Rimu, a svojim se outfitom ponovno upisala na popis nezaboravnih modnih izdanja.

Tijekom godina slavna glumica drastično je promijenila stil odijevanja, favorizirajući moderan minimalizam i eleganciju.

Angelina Jolie u Rimu snima film
Profimedia 

Uvijek besprijekorno odjevena Angelina ima nekoliko basic komada oko kojih lako može kreirati svoju modnu priču, a jedan od ljetnih komada koji je ove sezone vrući trend svakako je bijela casual košulja haljina.

Angelina Jolie u bijeloj košulja haljini
Profimedia 

Njezino oslanjanje na bezvremenske klasike i njihovo pametno kombiniranje oduvijek ju je vodilo do odjevnih kombinacija kojima se dive žene diljem svijeta, ali i poznata imena iz svijeta mode.

Angelinina haljina, osim kroja koji nikad ne izlazi iz mode, gumba i ovratnika, ima i zanimljive 3/4 rukave koji se pri dnu šire i tako stvaraju ugodniji osjećaj nošenja kojemu svi težimo pogotovo kada temperature prelaze +35 stupnjeva.

Angelina Jolie u ljetnoj haljini s 3/4 rukavima
Profimedia 

Obje haljina mogu poslužiti kao odlična inspiracija ako tražite udoban, ležeran i klasičan komad koji nikada ne izlazi iz mode. A Angelina divljenje žena izaziva i zbog činjenice da dostojanstveno stari što je u današnje vrijeme prava rijetkost, posebno u Hollywoodu. 

Sve što zato možemo reći jest - kakva žena!

U galeriji pogledajte više fotografija modnih izdanja Angeline Jolie.

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie