Osvetnički kupaći princeze Diane nikad ne izlazi iz mode: Sakriva kilograme, a ženama starijima od 50 stoji kao saliven

Prisjetili smo se komada koje je Lady Di najviše voljela nositi na plažu.

Profimedia

Od smrti voljene princeze Diane prošlo je više od 27 godina, no njezin modni stil i danas je mnogima nepresušan izvor inspiracije. Njezina dugogodišnja modna stilistica, Anna Harvey, u jednom intervjuu istaknula je kako joj moda nije bila prioritet, ali je voljela eksperimentati različitim komadima.

Profimedia 

 U duhu ljeta, prisjetili smo se njezinih ikoničnih komada koje je najviše voljela nositi tijekom sunčanih dana.

Lady Di obožavala je jednodijelne kupaće kostime i rado ih je nosila. Njezin famozni crni bikini služio joj je i kao majica preko koje je obukla bijele hlačice, a ova je fotografija do danas ostala zabilježena kao spomenik bezvremenskom ljetnom hitu.

Agence / Bestimage / Profimedia 

Uz crni kupaći kostim i onaj u neonskim bojama, Diana je nosila je i onaj s uzorkom leoparda koji je tada izazvao posebnu pažnju. Upravo su kupaći s leopardskim uzorkom mnogi okarakterizirali kao 'osvetnički', s obzirom da je ljubav princa Charlesa i Camille tada bila u punom jeku, piše Stil.

Diana je u ovom kupaćem uživala na jahti s Williamom i Harryjem, dok je Charles organizirao proslavu Camillinog 50. rođendana. Nakon što je fotografirana u ovom hit ljetnom komadu, njene fotografije preplavile su medije te su svi zaboravili na Charlesa i Camillu.

Profimedia 

Više fotografija Dianinih kupaćih kostima pogledajte u galeriji: