Na velikom filmskom platnu i na kazališnim daskama, u glamuroznom izdanju na crvenom tepihu i u svakodnevnom izdanju na gradskim ulicama - poznate glumice uvijek su se odlično snalazile u bezbroj različitih uloga, a kao jedna od njih isticala se i uloga modnih muza, ikona stila koje nas inspiriraju, koje u nama bude želju da i sami isprobamo različite modne karaktere, ali i da istražimo i otkrijemo svoj autentični modni izričaj.

Na hrvatskoj glumačkoj sceni, svojim autentičnim pristupom kako glumi, tako i modi, istaknula se glumica Jelena Perčin.

Ljetna transformacija Jelene Perčin kao modna inspiracija

Osim uspješnom glumačkom karijerom i ulogama u nekim od najpopularnijih serija i predstava, glumica Jelena Perčin na domaćoj se sceni istaknula svojom prirodnom ljepotom, ženstvenošću kojom zrači i elegantnim modnim stilom. Prepoznao je to i modni svijet, a ovog ljeta Jelena se još jednom našla u ulozi modne muze.

U novoj kampanji za Tradicionalni nakit by Abrakadabra, Jelena je oduševila ljetnim izdanjem u kojem nosi predivne komade hrvatskog tradicionalnog nakita. Nakit inspiriran bogatim nasljeđem i tradicijom savršeno pristaje Jeleninom karakteru i modnom izričaju zbog čega ne čudi da je postao važan dio njezinog ormara.

Jelena Perčin x Abrakadabra nakit
PR 

Autentičnost koja se prenosi s generacije na generaciju

Ljubav prema tradiciji, ali i težnju za autentičnošću, Jelena je naslijedila od svoje obitelji.

„Odrasla sam u obitelji izrazitih individualaca i vizionara, odgajana sam da budem autentična i svoja. Tradicija se izrazito poštovala, ali se poticala i znatiželja i hrabrost da se stvari mijenjaju.“, otkrila nam je Jelena i istaknula da u svom modnom senzibilitetu i stilu prepoznaje svoju mamu i bake, ali i tatu i djedove.

Ljepotu klasike i tradicije, kao i estetiku podneblja u kojem je odrasla, Jelena bih svakako htjela prenijeti i na svoju djecu, a jedan od načina bez sumnje će biti i hrvatski tradicionalni nakit.

Elegantnog dizajna, klasičnog izgleda, koji prkosi vremenu i prolaznosti trendova, te svevremenskog karaktera utemeljenog na bogatom nasljeđu– Tradicionalni nakit by Abrakadabra u svaku ću garderobu unijeti dozu elegancije te tradiciju unijeti u suvremeno doba i s lakoćom uklopiti u svaki modni stil i ormar.

Jelena Perčin x Abrakadabra nakit
PR 

Stil koji se mijenja, nakit koji ostaje

Modni stil Jelene Perčin mijenjao se kroz godine, no tradicionalni nakit uvijek je ostao jedan od ultimativnih modnih favorita što najbolje pokazuje njegovu svevremensku privlačnost.

“Stil se s godinama mijenja kao i mi, kao i naša tijela. Sigurno mi danas ne pristaje nešto što mi je pristajalo s 18 godina, i te mijene su lijepe i izazovne. Ono što će kod mene biti vječno su mala crna haljina i par konavoskih naušnica.”

Konavoske naušnice samo su jedan od favorita iz Abrakadabra kolekcije hrvatskog tradicionalnog nakita. Uz klasike poput šibenskih botuna, jednostavnih i decentnih naušnica koje odlično pristaju i dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama, te splitskih košarica, efektnih naušnica koje posebno dobro izgledaju u kombinaciji s modnim klasicima poput crne haljine, bijele košulje ili bluze i dobro krojenog odijela, u novoj Abrakadabra kolekciji oduševile su nas naušnice i ogrlice biserni cvijet koji ne samo da će odlično izgledati u spoju s različitim stilovima, već će osvojiti i različite generacije. Upravo se u spoju prošlosti i sadašnjosti, u nasljeđu i tradicijama koje prenosi s generacije na generaciju, krije prava ljepota hrvatskog tradicionalnog nakita.

Jelena Perčin x Abrakadabra nakit
PR 

Jelenini ljetni favoriti i planovi

Jelenin novi favorit, koji je kao stvoren za ljetne dane, je nakit s koraljnim detaljima poput filigranskih splitskih košarica ukrašenih koraljima koje nosi i u kampanji. Uz nakit s koraljnim detaljima, sve ljubitelje nakita ukrašenog dragim kamenjem osvojit će i hrvatski tradicionalni nakit ukrašen tirkizima. Konavolska ogrlica, šibenske naušnice i filigranske naušnice u nekoliko različitih izdanja izgledaju još posebnije s dodatkom efektnih tirkiza.

Nakon što nam je otkrila svoj ljetni modni favorit, Jelena nam je otkrila i svoje ljetne planove.

Ljeto je definitivno njezino omiljeno godišnje doba jer predstavlja slobodu, optimizam, ljepotu i relaksaciju. Kako će ga provesti?

“Ove godine mi je ljeto prilično radno, imat ću kratki predah koji ću posvetiti djeci i Lopudu. Nadam se da ću mimo toga uloviti još koji vikend sunca i mora.”

Ljeto je za Jelenu ⁠uvijek bogato i kulturnim sadržajem, no voli balansirati između događanja i osame na svojim najdražim mjestima – Lopud i Bačev Do.

Jelena Perčin x Abrakadabra nakit 2.jpg
PR 

Sve komade tradicionalnog nakita koje obožava Jelena Perčin pogledajte na abrakadabra.com. Osjetite ljepotu vremena i otkrijte svoje favorite koji će, s dozom neodoljive elegancije, u vašem ormaru spojiti prošlost i sadašnjost.

Jelena Perčin x Abrakadabra nakit 3.jpg
PR 

*Sadržaj nastao u suradnji s online shopom Abrakadabra.