'Hrvatska Sophia Loren': Kupaći kostim Severine Vučković pristaje svima, a savršeno skriva višak na bokovima

Omiljena pjevačica ponovno je opravdala titulu 'kraljice stila'.

Instagram

Severina Vučković ovih dana uživala je na ljetovanju na otočiću Vrniku kraj Korčule, a obožavatelje je oduševila fotografijama na kojima pozira u elegantnom kupaćem kostimu.

'Šešir tijelo čuva', kratko je poručila.

'Uvijek sa stilom', 'Bomba', 'Kao vino', 'Savršena žena', 'Hrvatska Sophia Loren', 'Predivna', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Naime, splitska diva ovog puta odlučila se za bež bikini čiji gornji dio podsjeća na mašne vezane u čvor bez naramenica, dok je remen donjeg dijela bikinija 'uvrnut' na sličan način.

Instagram 

Ovaj model potpisuje poznata poljska marka Magda Butrym, koji nose svjetske zvijezde poput Natalie Portman, Daisy Edgar-Jones, Olivier Culpo, Hailey Bieber... Elegantan bikini koji je Severina odabrala za odmor ističe njenu besprijekornu figuru i izvrstan je izbor za figuru pješčanog sata, a budući da ima širu tkaninu u predjelu bokova, može sakriti svaki višak na ovom dijelu tijela, piše Glossy.

Izrađen je od 80 posto poliamida i 20 posto elastina, a cijena mu je 485 dolara.

Shutterstock 

Inače, mnogi se pitaju kako Severina uspijeva održati takvu kondiciju i nakon što je zakoračila u pedesete. Pjevačica i danas ima istu težinu kao i u mlađim godinama, a to je 55 kilograma uz visinu od 170 cm. Nosi veličinu 36, a mjere su joj 95-61-95. Već duže vrijeme ima iste navike u prehrani i tjelovježbi.

'Odavno sam odlučila da neću zasititi svoje tijelo toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti', jednom je priznala.

Više Severininih fotografija s Vrnika pogledajte u galeriji: