Ključni komad ove jeseni: 4 savjeta kako nositi kaput da izgleda moćno i skupocjeno

Donosimo 4 savjeta kako nositi kaput da izgleda moćno.

Instagram

Jesen 2024. obećava eleganciju, a kaput je ponovno glavni element naše garderobe i neizostavan komad odjeće tijekom hladnih dana.

Kako biste doista ostavili dojam, važno je ne odabrati samo prvi model na koji naiđete: postoji nekoliko tajni koje lako mogu pretvoriti kaput u glavni dio vašeg stylinga. Od pravilne siluete do pomno osmišljenih dodataka, upravo takve nijanse cjelokupnoj slici daju sofisticiranost i status, piše Glossy.

Silueta

Da biste izgledali skupo u kaputu, prvo morate pronaći pravi model. Ove sezone in su kaputi s velikim remenom. Ima ih i u modelima slobodnijeg i opuštenijeg oblika. Ipak, ove sezone obožavamo kapute do gležnja.

Boja

Savjetujemo vam da obratite pozornost na klasičnu paletu: siva, bež, pijesak ili tamnija. I ne zaboravite na sada najmoderniju nijansu: savršena je za jesensku odjeću, a radi se o bordo nijansi, odnosno boji vina, koja izgleda skupo i privlačno.

Cipele

Uz što kombinirati kaput? Naravno, poslužit će sve čizme u kojima je gornji dio prekriven kaputom. Zatim, kapute možemo kombinirati ne samo uz klasiku, već i uz traperice ili tenisice, pa čak i mokasine. Najvažnije je da kaput ostane naglasak odjeće.

Modni dodaci

Bolje je izostaviti male torbe: pametnije ih je zamijeniti velikim ili srednjim modelima. Ako govorimo o svakodnevnom životu, biramo mekane torbe. Još jedna važna točka: ako nosimo majicu s kapuljačom ispod kaputa, obavezno poravnajte kapuljaču i prebacite je preko kaputa.