Bliži nam se jesen, a na policama high street trgovina već možemo pronaći udobne komade koje ćemo ove sezone redovito viđati na ulicama. Među njima se našao i savršeni jesenski džemper iz H&M-a.

Naime, ovaj oversized džemper dolazi s brojnim detaljima koji ga čine savršenim za nadolazeće doba godine.

Spuštena ramena, dugi rukavi i rebrasti pleteni detalji nude sofisticiran izgled koji je istovremeno udoban i izgleda elegantno. Okrugli izrez dodaje klasičan šarm, dok svijetlo siva boja unosi moderan ton i lako se uklapa u svaki outfit.

Sastav moher vune pruža toplinu i nježnost kakvu samo ovaj sofisticirani materijal može pružiti. Upravo je moher poznat po svojoj mekoći, a stvara ne samo vizualni dojam, već i osjećaj luksuza.

Oversized džemper
H&M 

Ono što ga također čini savršenim za jesen upravo je mogućnost nošenja kao središnjeg dijela u slojevitim kombinacijama - možete ga kombinirati s trapericama za opušteni dnevni izgled ili elegantnim hlačama za sofisticiranije prilike, piše Bonjour.ba.

Oversize kroj još je jedan razlog njegove popularnosti. Ovaj stil nudi slobodu kretanja i moderan šarm koji je u potpunosti u skladu s najnovijim modnim trendovima. Tražite li komad koji će vas ugrijati i u isto vrijeme istaknuti vaš stil, sivi oversized džemper u ponudi high street brenda H&M pravi je izbor za vas.

Oversized džemper
H&M Dostupno po cijeni od 59,99 €