Iako se po visokim temperaturama čini da je ljeto još u punoj snazi, a zagrebačke trendsetterice oduševljavaju u ljetnim modnim kombinacijama, od jeseni nas dijeli još jako malo pa je krajnje vrijeme da porazmislimo o prijelaznim kombinacijama i obnovimo garderobu.

Uživate li u laganim kombinacijama, dobra vijest je da ih početkom jeseni možete zadržati, a za šetnju u prvim toplim danima novog godišnjeg doba idealan izbor su prsluci bez rukava kakvi su se nosili i tijekom ljeta.

No, umjesto prozračnog lana u jesensku garderobu ljubiteljice mode i modne influencerice uvode neodoljivo mekano pletivo.

Zara ima idealnu kombinaciju baš za to. Radi se od dvodijelnom kompletu zagasite boje cigle koji se sastoji od prsluka s metalnom dugmadi i duge suknje ravnog kroja. Osim što je nevjerojatno elegantan, mekan je i udoban, prati liniju tijela i prikriva sitne nedostatke.

PRSLUK OD STRETCH PLETIVA S GUMBIMA/ZARA/17,95 EUR
zara PRSLUK OD STRETCH PLETIVA S GUMBIMA/ZARA/17,95 EUR

Dodatni bonus je što dijelove ovog kompleta možete kombinirati i s drugim modnim komadima i tako stvarati brojne različite outfite koji su prikladni i za opuštenu šetnju gradom, ali poslovne sastanke.

DUGA SUKNJA OD STRETCH PLETIVA S PROREZOM/ZARA/19,95 EUR
zara DUGA SUKNJA OD STRETCH PLETIVA S PROREZOM/ZARA/19,95 EUR

Osim u narančastoj, u ponudi je i komplet bijele boje. Cijena prsluka je 17,95 eura.Suknja će vas koštati 19,95 eura.

Kakve smo još odlične suknje pronašli u Zari pogledajte u galeriji: 

zara Zara suknje