Leonardu Lončar fotografi su ovog utorka uhvatili u šetnji gradom. Modna dizajnerca prošetala je zagrebačkom Ilicom u jednostavnoj i ležernoj odjevnoj kombinaciji.

Naime, Leonarda je nosila majicu na pruge preko koje je nabacila oversized sako u bež boji. Odjenula je i traper hlače na trapez, a na nogama je imala hit tenisice ove sezone: Adidas Gazelle Bold, koje se prodaju za oko 120 eura. Kratka frizura i lice s minimalno šminke, maksimanlo su izrazili njezinu prirodnu ljepotu.

Leonarda Lončar
Neva Zganec/PIXSELL 

'I prije sam nosila kratku kosu pa mi ovo nije neobično. Došlo mi je i otišla sam u frizerski salon koji se nalazi u mojoj zgradi', rekla je samo za Story jednom prilikom 52-godišnja modna ikona.

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir Boban nedavno su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.

Leonarda Lončar u hit tenisicama sezone
Story arhiva 

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', ekskluzivno za Story potvrdila je Lea čija je sreća u glasu zbog izgubljenog pa ponovno nađenog bila gotovo opipljiva.

Inače, Leonarda i Zvone Boban šokirali su javnost kada su 2021. objavili da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati.

Više fotografija Leonarde s obitelji pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Leonarda Lončar s djecom na zagrebačkoj špici