3 modna komada koja svaka žena u iznad 50 treba nositi: Brišu godine kao gumicom, a odlično stoje svakoj građi

Damama iznad pedesete potrebno je vrlo malo da imaju besprijekoran stil, a uz sljedeće komade imat ćete outfit spreman za svaku priliku!

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Često se događa da dame na početku šestog desetljeća počnu manje brinuti oko modnih trendova, te češće biraju klasične odjevne kombinacije u kojima se osjećaju ugodno.

Dame u pedesetima već imaju dovoljno iskustva da dobro znaju što im pristaje i u čemu se osjećaju dobro, ali nije naodmet podsjetiti se na svojevrsne modne jokere za zrelije dame. 

Sa sljedećim modnim komadima uvijek možete izgledati uredno i elegantno uz vrlo malo truda.

1. Crna haljina

Ovaj modni komad postao je bezvremenski klasik s dobrim razlogom. Na vama je da odaberete dužu ili kraću, usku ili širu verziju, no s crnom haljinom teško možete pogriješiti.

Jason Merritt / Getty images / Profimedia 

Idealna je za svaku priliku, a uz ostale dodatke uvijek izgleda novo. Može se nositi u dnevnoj varijanti uz ravne cipele, a njoj možete zablistati i na nekom glamuroznom događaju.

2. Kvalitetan komad traperica

Sigurno imate dobar par traperica u ormaru. U modu se ponovo vraćaju trapezice, a ni uži modeli ne silaze s liste trendova.

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dublji struk uvijek je najbolji izbor, osobito ako vam je želja sakriti trbuščić, a što se tiče kombiniranja s drugim modnim komadima – mogućnosti su beskrajne.

Kvalitetne traperice lako ćete uklopiti u svaki stil, s njima možete imati chic, poslovni, ali i svečani outfit.

3. Bijela košulja

Bijela košulja se odlično slaže sa svakom kombinacijom koju zamislite. Na traperice, suknje, hlače različitih krojeva...

PICJER / Zuma Press / Profimedia 

S tenisicama imate fenomenalan stajling za dan, a navečer uz štikle svoj outfit lako pretvorite u svečani. I da, apsolutno nikad ne izlazi iz mode, piše Stil