Našla sam najljepši kardigan ove jeseni: Odmah sam morala provjeriti isplati li se kupiti ga

Mašnice ove jeseni viđamo na svim kardiganima, a u sklopu naše rubrike STORY FASHION PATROLA odlučila sam isprobati jedan od najpopularnijih iz Zare.

Story, zara

Kardigani su najomiljeniji jesenski komad, a osobito kada su izrađeni od pletiva koje će nas grijati tijekom hladnih dana. Iako smo ih tijekom godina često povezali s toplim bojama poput crvene i narančaste, ove sezone želimo kombinirati visoku eleganciju i udobnost.

Zara je ovu jesensku kombinaciju upotpunila neodoljivim mašnicama koje podižu baš svaku kombinaciju, a savršeno pristaju uz bež komade.

zara 

U sklopu naše rubrike STORY FASHION PATROLA, odlučila sam umjesto vas isprobati pleteni kardigan s mašnama koji je zaludio trendsetterice. Moj zaključak isplati li ga se kupiti, pročitajte u nastavku.

Napominjemo da ćete u ovoj rubrici naći samo iskrene i objektivne preporuke, a recenzije su iskrene i nisu plaćena reklama.

Pleteni kardigan s mašnama / 39,95 eura

zara 

Kada je riječ o strukturi, ovaj kardigan ne prati strogo liniju tijela, već se blago širi prema dnu. U svojoj uobičajenoj 'S' veličini mogla sam osjetiti stezanje u području ramena, no u većem konfekcijskom broju rubovi bi na meni ipak djelovali šire i 'neurednije' nego što je to namijenjeno za ovaj look.

Izvučene rese na rubovima i rukavima čine ovaj komad posebnijim i elegantnijim, no crne mašnice dakako su 'it' detalj koji plijeni pozornost i 'razbija' bež podlogu. Riječ je o skrivenom kopčanju pritisnim gumbima. 

privatna arhiva 

Veliki plus je to što se, za razliku od mnogih drugih kardigana u ponudi, ne moramo mučiti s vezanjem savršenih mašnica svaki put kada ga oblačimo - već su postavljene na gumbima!

Kada je riječ o udobnosti, preporučujem nositi ga u kombinaciji s potkošuljom ili kratkom majicom, zbog blage oštrine materijala koja bi nam mogla smetati na koži.

privatna arhiva 

Idealan je i za svečane i za svakodnevne prilike, a s obzirom da je 'old money stil' u posljednje vrijeme uzeo maha, smatramo ga i trendi komadom koji je uvijek dobro imati u ormaru. 

Uzimajući sve u obzir, ovaj kardigan ocijenila bih s 4/5.