3 rajske plaže u Istri i Dalmaciji koje su odmor za dušu i tijelo: Ovdje nastaju savršene fotke za Instagram

Pronašli smo tri predivne hrvatske plaže na kojima ćete uživati u zaista rajskom okruženju.

Shutterstock

Stiglo nam je ljeto, a s njim i godišnji odmori i sezona kupanja. Ako ste već ušli u svoju ljetnu oazu i uživate uz more, blago vama. No, ako još razmišljate o tome gdje biste se mogli prepustiti čarima ljeta i uživati u moru i suncu, u nastavku potražite neke od najljepših Jadranskih plaža

Plaža Dubovica

Shutterstock 

Jedan od dragulja otoka Hvara svakako je plaža Dubovica. Smještena je otprilike osam kilometara istočno od grada Hvara i zapravo je odličan izbor za sve koji se na ovom otoku dobre zabave zažele i malo mira. Predivna ladanjska kućica iz 18. stoljeća, kristalno čisto more, šljunak i eto savršenog recepta za odmor iz snova. 

Galebove stijene

Shutterstock 

Ljepote na pretek svakako ima i na još jednoj hit lokaciji na našoj obali – Galebovim stijenama kod Pule. Prekrasne bijele stijene izdižu se iznad bistrog mora. S njih možete skakati i to će vam definitivno potaknuti adrenalin, a poseban doživljaj bit će plivanje u spilji. Ovdje je, doista, nestvarno, jer je riječ o plaži koja definitivno nije poput ostalih. 

Plaža Pasjača

Pronašli smo još jedan favorit ljeta - plažu Pasjača. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža na Instagramu, a nedavno ju je ugledni Vogue uvrstio na svoj popis najljepših europskih plaža koje treba posjetiti ovog ljeta. Smjestila se iza strmih litica i - što je najvažnije - na njoj uopće nije pretjerana gužva. 

Shutterstock