Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Novi Afroditini BOOSTERI za preoblikovanje tijela

Upoznaj 'Boostere' za čvrstu, aktivnu i zadovoljnu kožu te postani najbolja verzija sebe!

Izvor: Press

FIRMING BOOST KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata.

Krema za učvršćivanje kože na problematičnim dijelovima tijela koja poboljšava elastičnost kože već nakon 24h*! Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno primjerena
za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Izvor: Press

ANTI- CELLULITE BOOST detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita.

Detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita! Potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled „narančine“ kože. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Izvor: Press

ACTIVE BOOST gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije.

Gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule! Lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala.

Izvor: Press

Uz redovitu uporabu ujutro i navečer, budi aktivna u svojoj koži, unosi dovoljno tekućine i jedi zdravo! Rezultati u obliku čvrste stražnjice, smanjenog izgleda narančine kore i opsega tijela neće izostati. Učini to za sebe. Biti ćeš zadovoljna i samouvjereno ćeš zakročiti u ljeto. webshop.afroditacosmetics.com

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader