Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Regionalna pjevačica 'preko noći' potpuno promijenila izgled

Autor E.N.
Autor E.N.

'Nikada nisi ovako izgledala'

Izvor: Instagram

Popularna slovenska pjevačica koja je inače crnogorskog porijekla, 35-godišnja Senidah, na svome Instagram profilu objavila je fotografiju kojom je iznenadila svojih preko 400 tisuća obožavatelja. Naime, 'preko noći' potpuno je promijenila izgled tako što je ofarbala kosu u boju koju do sada nije nikada imala.

Povezane vijesti

Drastična promjena iz svijetle plavuše u vatrenu crvenu odmah je potaknula brojne komentare pratitelja: 'I opet si najljepša', 'savršena', 'vauu', 'prelijepa kao i uvijek', pisali su oduševljeno. Međutim, među obožavateljima našli su se i neki koji su primijetili kako je omiljena pjevačica ostarjela te da joj je puno bolje pristajala svijetla kosa.

Inače poznata po čvrstim stavovima i otvorenim zauzimanjem za svoje mišljenje mnogi smatraju kako joj upravo njezin stil odijevanja i frizura savršeno pristaje. Dok neki smatraju da je kao plavuša znatno atraktivnija i privlačnija, drugi dio publike u potpunosti je oduševljen novom bojom kose smatrajući kako je vatrena crvena upravo opis njezina karaktera.