Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Ivana Paris o botoksu: 'Nakon 35. godine smatram da je vrijeme'

Autor N.R.
Autor N.R.

Rekla i što o svemu misli njezin otac

Izvor: Instagram

'Sve što radim, radim jer sam tako odlučila', govori Ivana Paris, nekadašnja Miss Universe Hrvatske, za 24 sata. Iako ima 37 godina, priznaje da se podvrgnula estetskim kirurgijama i prije nekoliko godina. Korekcije na vlastitom tijelu su sve više prisutne u medijima, i moglo bi se reći popularnije u posljednjih nekoliko godina. Punije usne, zaglađenije lice i botoks - samo su neki od najčešćih zahvata dama koje skupe hrabrosti za takvu promjenu. Dok je nekima to i dalje jedna vrsta tabu teme, Ivana je dio populacije koja otvoreno govori o svojim korekcijama. 

'Nikad se nisam protivila estetskim zahvatima. Nije da imam 20 godina, na pragu sam 38. Ne odobravam kad to rade 20-godišnjakinje, ali nakon 35. godine smatram da je vrijeme za to', bez razmišljanja tvrdi Ivana za spomenuti medij. Kako ističu, unazad pola godine počela je koristiti i botoks, ali i hijaluronske filere. Cijena botoksa kojim je tretirala bore na čelu je 1700 kuna, hijaluronskih filera, 1200 kuna, a mezoterapija je 1000 kuna. Naglasili su da se mezoterapija odrađuje svakih šest mjeseci, kao i na botoks, a na hijaluronske filere jedanput godišnje.

Jedan od prvih zahvata bila je operacija usana. 'Napravila sam usne prije dvadeset godina. Stavila sam tekući silikon i to je doživotno. Nisam nikad imala problema sa silikonom u usnama', ističe im bivša Miss Universe. Na samom je kraju otkrila da je oca šokirala vijestima i korekcijama, ali da se smirio kada ju je vidio. Uz to, rekla im je da je s bivšim suprugom Dinom Bubičićem, s kojima ima dva sina, u odličnim odnosima. 

Povezane vijesti

Ljubi li nekog novog, otkrila je još prije prošlog ljeta. Na pitanje je li u vezi, rekla je da je 'emotivno zauzeta'. Negirala je pretpostavke kako je u pitanju slavna osoba, točnije nogometaš, ali nije željela otkriti o kome je riječ. Međutim, priznala je kako namjerava imati još djece. Djeca koju je dobila u braku s Dinom, sinove Leonida i Noela, dala su joj novi smisao životu. 'Otkako sam postala majka moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e', otkrila je i ostala samozatajna kao i uvijek.  

Najčitanije

Najnovije