Jedan od najpoznatijih domaćih Influencera, Marko Medić, Instagram zajednici poznat kao Father of Djordje, svestrani je umjetnik i kreativac koji, osim travel sadržajem, na Instagramu svakodnevno preko 16 tisuća ljudi uveseljava i modnim kombinacijama, ali i beauty objavama. S obzirom na to da su pred nama vrući dani i mjeseci, razgovarali smo s Markom i saznali kako izgleda beauty rutina iz perspektive muškog Influencera, ali i zašto mu je depilacija neizostavni korak iste.

Što sve čini vašu beauty rutinu na +1000 stupnjeva?

Ljeti pokušavam svoju beauty rutinu svesti na minimum. Uz Hada Labo hidratantnu pjenu za pranje lica koristim i njihov hidrator te nezaobilazni spf Anthelios, La Roche - Posay.
Također koristim i njihovo hidrantno mlijeko za zaštitu od sunca iz iste linije sa zaštitnim faktorom 50 ako sam tog dan izložen direktnom suncu dulji period.

Koliko se ona razlikuje od zimske rutine?

Većinom sam vjeran istim proizvodima tijekom cijele godine no primijetio sam da mi koža zimi zbog dugog boravka unutar prostorija koje se griju traži nešto hranjivije i 'masnije' proizvode. Tako da uz standardnu rutinu, obavezno koristim Lipikar, mlijeko za tijelo koje koži vraća lipide, La Roche Posay-a, koje mi se pokazalo kao najbolje za moj tip kože.

Kakve proizvode koristite za kožu tijekom ljeta?

Pokušavam koristiti što manje proizvoda i dati koži da diše. No to su obično 'lakši' proizvodi na prirodnoj bazi koje moja koža lako upija, a paralelno štite moju kožu od štetnih UV zračenja.

Što nosite sa sobom na plažu?

Uvijek nosim kremu za lice i tijelo s visokim spf-om, termalnu vodu u spreju za osvježenje i puno hladne vode u boci za višekratnu upotrebu.

Depilacija je dio vaše rutine tijekom cijele godine?

Zimi ako ne putujem u neke toplije krajeve ili nemam snimanja volim 'uzgojiti krzno' koje će me dodatno grijati! (Smijeh) No od proljeća redovito idem na tretmane u walk-in salon za depilaciju šećernom pastom Sugared by Jantar. Već nakon nekoliko tretmana sam uvidio mnoge benefite i prednosti ovih tretmana ako ih usporedim s brijanjem i korištenjem voska koje sam ranije prakticirao.