Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznata lica na događaju

Studio Marcela otvorio novu oazu u luksuznom hotelu u Dubrovniku

U hotelu Rixos Premium održan ljetni event Studio Marcela povodom otvorenja dubrovačke oaze ovog popularnog lanca frizerskih salona koje posjećuju i brojne hrvatske zvijezde

Izvor: PR/ Grgo Jelavić Pixsell/ za Studio Marcela

Elegantno uređen salon Studia Marcela smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, na desetom katu hotela s pet zvjezdica - u Rioxos Premium Dubrovnik sinoć je upriličio svečano otvorenje uz koktel kojem su prisustvovala i neka poznata lica. Vlasnica salona gospođa Jadranka Pezo i direktor hotela Ayhan Basci dočekali su uzvanike te im zaželjeli dobrodošlicu.

Brojnim hrvatskim glumicama među kojima su Sanja Vejnović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Alke Petra Dugandžić ova adresa je nezaobilazna stanica. Među poznatim damama ističu se i brojne Miss Hrvatske i Miss Universe, a neke od njih su prisustvovale jučerašnjem događanju. Kao zaštitna lica iz Zageba su doputovale Antonija Gogić, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač, a missice s dubrovačkom adresom Ivana Gržetić Vlahov i Shanaelle Petty uživale su u predstavljanju trendova u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 koje su predstavile dubrovačke manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić noseći haljine popularnog modnog dvojca ELFS.

Program je vodio Davor Garić, a viđena su i neka dubrovačka lica poput dizajnerice Andree Zvono.

Izbor Urednika

Royals