Često kažemo da parfemi daju onaj nevidljivi 'touch' našoj svakodnevnoj modi, a neki su mirisi toliko dobri da imaju sposobnost potpuno transformirati outfit.

Ako još uvijek niste pronašli idealan miris za svaki dan, bacite oko na Zarinu ponudu parfema, jer ona sadrži najbolje mirisne priče!

Zara parfemi podsjećaju na luksuzne
pexels 

Ne treba previše naglašavati da Zara nije high street mjesto rezervirano isključivo za kupnju modernih modnih komada, već brend koji dosljedno ispisuje svoju priču o ljepoti.

O Zarinim kolekcijama šminke ne prestaje se pričati otkako su se pojavile, poput ruževa za usne ili rumenila od kojih je jedna nijansa gotovo identična mega popularnom NARS rumenilu.

No, prije nego što je Zara uopće krenula s kolekcijama šminke, njezin debi bili su parfemi, a ubrzo je postala prepoznatljiva po svojim mirisnim notama kojima je zaista teško odoljeti.

Zarini parfemi nisu dugotrajni
Instagram 

Ne treba previše naglašavati da Zara nije high street mjesto rezervirano isključivo za kupnja modernih modnih komada, ali brend koji dosljedno piše vlastitu priču o ljepoti.

Iako ovaj popularni brend s vremena na vrijeme lansira nove kolekcije mirisa, neki su parfemi toliko dobri da im se uvijek vraćamo.

Miris Zarinih parfema je zaista prekrasan, a neki od njih neodoljivo podsjećaju na neke luksuzne varijante, a jedina mana je što se neće osjetiti na koži cijeli dan, no upravo zato su ovi parfemi idealni za svakodnevnu upotrebu.

U našoj galeriji pogledajte 6 mirisnih favorita koji sa ponosom nose status 'bestselera'.

zara Parfemi iz Zare