BEAUTY 'MUST-TRY': Stigla je najnovija maskara kultnog brenda s 'vatrenim' sastojkom

Najnovija Chanel Noir Allure all-in-one maskara naglašava dubinu vašeg pogleda u samo jednom kliku. Doznajte sve o ovoj novoj maskati klikom na link.

chanel

Volumen, uvijanje, definicija, dužina - najnovija Chanel Noir Allure all-in-one maskara naglašava dubinu vašeg pogleda u samo jednom kliku. Trenutačno, intuitivno otvaranje, fleksibilan kist i inovativna formula, naglašavaju trepavice svakim potezom, za vidljivo upečatljiviji i zamamni pogled.

Pojačana daškom crvene boje koja je nevidljiva golom oku, njegova poput smole crna boja ističe intenzitet vaših očiju. Za jednostavan, ali sofisticiran make up. Tanja i fleksibilnija, inovativna četkica maskare Noir Allure, hvata svaku pojedinu trepavicu i stvara optimalan efekt trepavica koje izgledaju poput lepeze.

chanel 

Prva crna maskara s daškom crvene - za još bolji look!

U samo jednom potezu, Noir Allure maskara pruža četverodimenzionalni rezultat: volumen, duljinu, uvijenost i definiciju. Kuća Chanel po prvi je put kreirala crnu maskaru s dozom crvene, kako bi pojačala i dodala dozu dubine vašim očima. Nova četkica je tanka, fleksibilna i elegantna, hvata svaku trepavicu, stvarajući optimalan efekt bujnih i upečatljivih trepavica. Po prvi put, kultni Chanel ‘klik’ mehanizam predstavljen je u dizajnu maskare. Klik mehanizam ovu maskaru pretvara u luksuzni predmet koji se trenutno otvara.

chanel 

Bogata formula Chanel Noir Allure maskare dolazi u redizajniranom pakiranju

Obogaćena provitaminom B5, formula pomaže u jačanju i zaštiti trepavica. Tri prirodna voska, uključujući rižin vosak i pčelinji vosak, trepavicama daju volumen i dužinu. Za nanošenje, samo prijeđete trepavicama od korijena do vrhova laganim cik-cak pokretima. Svakim potezom četkice trenutno se pojačava make up.

chanel 

Dodatni bonus je defitivno to što je svaka narudžba putem Chanelovog web shopa promišljeno upakirana u legendarno Chanel pakiranje. Ono je redizajnirano, imajući na umu budućnost te je svaki element optimiziran kako bi se smanjio otpad. Sva plastika je eliminirana, a kutije i vrećice mogu se reciklirati i izrađene su od 40 posto recikliranih materijala i 60 posto papira iz šuma kojima se održivo upravlja, kao i od tinte i ljepila na bazi vode dok su torbice izrađene od 100 posto organskog pamuka.

chanel 

Chanel Noir Allure maskaru možete naručiti ovdje.