Svježa i blistava koža je definitivno ‘in’ zato su i trendovi poput ‘glazed donut skin’ iznimno popularni, a budući da svi želimo smanjiti vrijeme provedeno ispred ogledala, korektor je proizvod koji nam služi kao savršeni prečac.

Uz njega brzo možemo kožu dovesti u dobru formu. Bonus je taj što i mnogi vizažisti zapravo preporučuju odricanje od pudera u korist dobrog korektora. Sve što je potrebno je nanijeti ga na sva prava mjesta - na sva ona crvena područja, mrlje, hiperpigmentaciju i svugdje gdje je potrebno nešto posvijetliti.

Naravno, različiti tipovi kože zahtijevaju različite korektore, a pronalaženje pravog ponekad može biti poput minskog polja. Primjerice, oni koji žele prekriti podočnjake, kao i osobe sa zrelijom kožom, trebale bi potražiti korektor rjeđe teksture, s laganim prekrivanjem, koji se neće nakupljati u finim linijama i borama, nego će koži pružiti sjaj.

Dok će onima koji se puno kreću tijekom dana, biti potreban što dugotrajniji korektor. Ono čemu bi svatko trebao težiti, bez obzira na tip kože, je korektor koji se neprimjetno stapa s kožom te pruža ravnomjerno prekrivanje.

Korektori čije formule će vas oduševiti

Formulacije su u posljednjih nekoliko godina uistinu napredovale i postale su multifunkcionalne. To bi vam moglo dodatno otežati pronalazak one prave formule za vas jer je svaka iznimno bogata na svoj način. Koji god korektor odabrali u konačnici, imajte na umu da je važan i način na koji ga nanosite.

Mnogi vizažisti preporučuju nanošenje korektora prstima, budući da toplina vaše kože pomaže da se proizvod ljepše stopi s kožom za neprimjetan finiš. Nakon što pronađete najbolji korektor za sebe, vaša koža će vam biti zahvalna. Međutim, ako ne znate odakle biste krenuli s potragom, u nastavku vam donosimo pet najboljih korektora koji vas sigurno neće razočarati.

Najbolji korektor za podočnjake:Erborian BB Eye Touche Parfaite

Erborian BB Eye Touche Parfaite.jpg
promo 

Najbolji korektor i puder u jednom:Clinique Beyond Perfecting Foundation And Concealer

Clinique Beyond Perfecting Foundation And Concealer.jpg
promo 

Najdugotrajniji korektor:Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer.jpg
promo 

Najbolji korektor s potpunim prekrivanjem:Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer

Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer.jpg
promo 

Najbolji korektor za zreliju kožu:Chantecaille Real Skin & Eye Face Stick

Chantecaille Real Skin & Eye Face Stick.jpg
promo