OPERNA DIVA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Sandra Bagarić iznenadila novom frizurom, jedan komentar je posebno upečatljiv

Operna pjevačica Sandra Bagarić iznenadila je novom frizurom.

Robert Gašpert

Sandra Bagarić je novom objavom na društvenim mrežama izazvala pravu pomutnju. Naime, pjevačica ima novu frizuru.

'Ispao mi je mobitel', 'Zgodna i elegantna', 'Odlično ti stoji nova frizura', 'Najljepša', samo su neki od komentara.

Sandra Bagarić u braku je već 25 godina sa suprugom i bivšim profesorom Darkom Domitrovićem, a supružnici imaju dvojicu sinova - Lovru i Marka. Vjenčali su se 1997. godine.

Podsjetimo, Sandra je rođena u Zenici, a kasnije se preselila u Sarajevo. U Zagreb je došla kada je imala 18 godina. U Zagrebu je upisala Muzičku akademiju i tada je pronašla svog budućeg supruga. Naime, Darko je tada bio njezin profesor na akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

'Ispao mi je mobitel', 'Zgodna i elegantna', 'Odlično ti stoji nova frizura', 'Najljepša',  samo su neki od komentara.

Nedavno je Sandra u intervjuu za Story komentirala novi model odvoza i prikupljanja otpada u Zagrebu. 'Već godinama razvrstavam otpad, tako da ovo nije neka novost. To je jednostavno prirodni civilizacijski tijek, konzumenti smo puno ambalažiranih proizvoda, živimo u velikom gradu, proizvodimo sve više smeća i ovaj je problem narastao pa ga treba nekako početi rješavati. Mislim da bi trebalo uvesti način plaćanja po količini proizvedenog smeća, ovaj je model najbliži tome...

Robert Gašpert 

U Švicarskoj je sličan model, ali nema fiksne naknade nego se to naplaćuje količinom vrećica. Ljudi su revoltirani jer ne žele prijavljivati susjede i boje se kazni, a zapravo im je teško izići iz sigurne zone i riješiti se navike trpanja svega u isti kontejner. Nepravda se nanosi netransparentnim uputama javnosti. Načula sam da će jedni dobiti besplatne spremnike (primjerice centar grada), a drugi će morati plaćati iz svoje pričuve, čime se stvara nepotreban razdor između stanovnika centra grada i Novog Zagreba', rekla je Sandra.

'Načičkane kante na nogostupima ruglo su grada i huligani ih u sitnim noćnim satima prevrću, a odvoz smeća nakon ponoći s rotirajućim svjetlima vozila i bukom koja nastaje izaziva nezadovoljstvo stanovnika centra grada', dodala je.