Poznati i slavni (a da se ne lažemo, i mi 'obični ljudi') pretežito na svojim društvenim mrežama vole dijeliti fotografije na kojima su tip top sređeni i pokazati se u najboljem izdanju.

Naša glumica i operna diva Sandra Bagarić odlučila je malo odstupiti od običaja i na Facebooku objaviti fotografije na kojima pozira u prirodnom izdanju, odjevena u gornji dio kupaćeg kostima i kratke odrezane traper hlačice, bez šminke i kosom zavezanom u nemarnu punđu.

Međutim, da i prelijepa Sandra koja i s 48 godina ima djevojačku linijuima stvari kojima na sebi nije savršeno zadovoljna istaknula je u komentaru.

'Znam, imam veliko dupe i celulit... Al baš se dobro osjećam', napisala je dajući tako do znanja, da iako ima stvari kojima nije zadovoljna, ne dozvoljava da joj to pokvari ljetovanje i zabavu.

U komentarima su joj se brže bolje javili njeni prijatelji i fanovi koji su ustvrdili da nikakvog viška na njoj ne vide.

'Ja to kod tebe ne vidim, pa ti vidi', 'Fenomenalna guza, šta pričaš', 'Ne pričaj bedastoće, sve čista desetka', 'Nije točno, odlično izgleda teta Sandra', bili su samo neki od komentara.

Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 25 godina
Story arhiva 

Inače, Sandra Bagarić, već je 25 godina u sretnom braku sa suprugom, poznatim pijanistom, Darkom Domitrovićem s kojim ima dva sina, Marka i Lovru.

Sandra i Darko upoznali su se 1992. godine kad je ona došla studirati na Muzičku akademiju u Zagrebu gdje je on predavao. Vjenčali su se nakon pet i pol godina veze, a zanimljivo je da je Sandra zaprosila njega.

Prošle je godine suprugu čestitala godišnjicu uz zajedničku fotografiju iz mladih dana i emotivnu objavu.

'Tada smo imali sadašnjost, sada imamo prošlost, želim nam jednako lijepu budućnost. Prvi dan ljeta, dan muzike, što ljepše željeti. Sretna nam godišnjica braka’, napisala je tom prilikom.

Još fotografija Sandre Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem pogledajte u galeriji: 

Pixsell, Story Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 25 godina