Naša glumica i operna diva Sandra Bagarić objavila je fotografiju na kojoj pozira u prekrasnoj haljini krem boje s dubokim V-izrezom i dugim rukavima. Ono što također ovu haljinu čini posebnom je prorez koji je otkrio njezine vitke noge. 

Njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje te su u komentarima nizali komplimente na račun Sandrinog izgleda. 'Prekrasna', 'Prekrasna žena', Prelijepa diva Sandra' i 'Top diva', bio je samo dio komentara. 

Sandru smo navikli viđati u ovakvim izdanjima, a ona je prošloga tjedna odlučila odstupiti od običaja i na Facebooku objaviti fotografije na kojima pozira u prirodnom izdanju,odjevena u gornji dio kupaćeg kostima i kratke odrezane traper hlačice, bez šminke i kosom zavezanom u nemarnu punđu. 

Međutim, da i prelijepa Sandra koja i s 48 godina ima djevojačku liniju ima stvari kojima na sebi nije savršeno zadovoljna istaknula je u komentaru.

'Znam, imam veliko dupe i celulit... Al baš se dobro osjećam', napisala je dajući tako do znanja, da iako ima stvari kojima nije zadovoljna, ne dozvoljava da joj to pokvari ljetovanje i zabavu.

U komentarima su joj se brže bolje javili njeni prijatelji i fanovi koji su ustvrdili da nikakvog viška na njoj ne vide.

'Ja to kod tebe ne vidim, pa ti vidi', 'Fenomenalna guza, šta pričaš', 'Ne pričaj bedastoće, sve čista desetka', 'Nije točno, odlično izgleda teta Sandra', bili su samo neki od komentara.

Inače, Sandra Bagarić, već je 25 godina u sretnom braku sa suprugom, poznatim pijanistom, Darkom Domitrovićem s kojim ima dva sina, Marka i Lovru.

Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 25 godina
Story arhiva 

Sandra i Darko upoznali su se 1992. godine kad je ona došla studirati na Muzičku akademiju u Zagrebu gdje je on predavao. Vjenčali su se nakon pet i pol godina veze, a zanimljivo je da je Sandra zaprosila njega.

Prošle je godine suprugu čestitala godišnjicu uz zajedničku fotografiju iz mladih dana i emotivnu objavu.

'Tada smo imali sadašnjost, sada imamo prošlost, želim nam jednako lijepu budućnost. Prvi dan ljeta, dan muzike, što ljepše željeti. Sretna nam godišnjica braka’, napisala je tom prilikom.

Još fotografija Sandre Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem pogledajte u galeriji.

Pixsell, Story Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 25 godina