Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Bekvalac prepoznala svoje demone

Autor I.G.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac započinje novu etapu

 Izvor: Instagram

Za srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac 2018. godina bila je jedna od najtežih u životu. Nakon obiteljske drame početkom prošle godine, pretrpljenog nasilja od sada već bivšeg supruga Luke Lazukića i rođenja kćerkice Katje, Nataša je odlučila priznati da se osjeća poraženo. 

"U zajednici za koju sam želela da smatram da je porodica a koja se na najružniji mogući način raspala - nema pobjednika ili bar ja nisam. Niti sam prebrodila niti sam pobjednik, ja sam samo žena s jednim više ružnim iskustvom, jednim više porazom, ali i bogatija za još jedno najveće bogatstvo koje mi je život podario, za moju kći Katju. Tuga se uvijek najbolje sakrije iza osmijeha', izjavila je za srpski Kurir.

Iako tužna zbog svega što se dogodilo, Nataši je rođenje kćerkice Katje u potpunosti promijenilo život. 

"Rođenjem Katje zaista sam potpuno promijenila način života i funkcioniranja, sva moja ljubav i energija usmjereni su na njih dvij i na posao, na muziku koja me dodatno čini živom i radosnom ženom". 

Uz novu prinovu i stariju kćerku Hanu, Nataša je odlučila preseliti iz Beograda u rodni Novi Sad i okrenuti novu stranicu u životu. 

'Dugo mi je trebalo da sebi priznam da nisam sretna u Beogradu i da godinama cvilim za gradom u kojem sam rođena, za Novim Sadom. U momentu kada sam izgubila potpuni mir u Beogradu, odlučila sam - kad je bal nek je bal, da sav stres oko rođenja Katje te jako stresnog događaja i razvoda na sve dodam još jedan od najvećih stesova, selidbu pa sve u paketu krenem da prebolijevam. Okrenula sam novi list, pala, ustala i krenula iz početka za mene i moje dvije djevojke. U Novom Sadu vodimo jako miran, gotovo savršen obiteljski život, a ja često odlazim u Beograd za koji me veže mnogo prijatelja i uglavnom posao', objašnjava Nataša koja je još jednom napomenula da se više nikada neće udati.

Iako je preživjela jednu od najstresnijih godina, Nataša je odlučila izboriti se s depresijom i potruditi se biti što sretnija zbog sebe i kćerkica. 

"Depresija, anksioznost i samosažaljevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem sretna i da moje kćeri i moja porodica budu ponosni na mene. U trenutku kada imate bebu, stariju kći tinejdžerku, koje su predivne, zdrave i prelijepe, bezobrazluk i huljenje na Boga i život bilo bi da se odlučite na bilo šta drugo osim na sreću. Nema dobrog savjeta osim da nađete ljubav unutar sebe i njome se vodite", zaključila je Bekvalčeva koja u 2019. samo želi biti sretna.

Magazin

Royals