Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supermama: Glumica ostala sama s kćerkom

Autor T.K.

Ništa joj nije teško

 Izvor: Profimedia

Iako neki celebrity roditelji na društvenim mrežama objavljuju gotovo svaki detalje života svoje djece, postoje i oni s dijametralno suprotnog kraja spektra, poput Natalie Portman. Američka glumica izraelskog porijekla često ističe kako želi da njihov privatni obiteljski život ostane privatan. Ova 37-godišnja glumica definitivno nije tipičan celebrity roditelj. Iako je praktički odrastala pod svjetlima reflektora, svojoj djeci, osmogodišnjem Alephu i jednogodišnjoj Amaliji želi sačuvati što je više moguće privatnosti. Rijetki su tako trenuci kada se s njima pojavljuje u javnosti, a gotovo nepostojeći oni na crvenom tepihu. 

 Izvor: Profimedia

Natalie između snimanja živi u Los Angelesu, a tada se u potpunosti posvećuje obiteljskim obvezama pa su je paparazzi ovoga puta uspjeli uhvatiti pri izlasku iz dućana, držeći bebu Amaliju u jednoj, a papirnatu vrećicu s namirnicama u drugoj ruci. Gdje je ovoga puta bio glumičin suprug, francuski baletan i koreograf Benjamin Millepied, nije poznato. 

 Izvor: Profimedia

Natalie je za ovu opuštenu prigodu odjenula ono što joj omogućuje najviše kretanja; sportsku obuću, tri-četvrt tajice i majicu s omiljenim dječjim animiranim likom, Mickeyjem Mouseom. Amelia se činila sasvim zadovoljnom u majčinom sigurnom zagrljaju. 

Inače, glumica je svojedobno u intervjuu za celebrity portal Kveller izjavila kako majčinstvo nije nimalo onakvo kakvim ga je očekivala, priznavši kako je prepuno izazova, ali i nagrada. 'Biti roditelj nije lako, no iz tog iskustva proizlazi ogromna količina veselja. Smatram da je lekcija koju svaki roditelj mora usvojiti, činjenica da roditeljstvom riskiraš, ali nagrada za taj rizik je neusporediva i nemjerljiva sreća', izjavila je tom prilikom. 

 Izvor: Profimedia

Magazin

Royals