Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lidija Bačić napala novinarku? 'Udarala je glavom o zid'

Autor A.M.

Incident se dogodio u Zagrebu

 Izvor: Screenshot Instagram

Osebujna Splićanka, 33-godišnja pjevačica Lidija Bačić, kada god stigne u svakom pogledu podiže prašinu. No, ovaj put to nije učinila svojim odabirom izazovne odjevne kombinacije ili objavom provokativne fotografije na društvenim mrežama, već je sudjelovala u incidentu.

Naime, popularna se pjevačica u Varšavskoj ulici u Zagrebu nepropisno parkirala na pločnik te se zbog toga navodno verbalno i fizički sukobila sa ženom koja je šetala psa. Navodni sukob je na svom Facebook profilu opisala Kristijana Urem, kći Ljiljane Fajfer koju je Lile navodno izvrijeđala, kao i njezinu prijateljicu, koja želi ostati anonimna. Kako Večernji prenosi, napadnuta žena je novinarka Večernjeg lista preko tri desetljeća, koja se trenutno oporavlja od karcinoma.

'Nas dvije nismo mogle proći. Bolujem od karcinoma i posljedica kemoterapija je da nemam ikakav osjet u stopalima. Popiknula sam se na nešto i doista je lupilo kad sam se naslonila na njezin retrovizor. Kad smo prošle kraj auta, ona je izjurila kao furija iz njega...', ispričala je potreseno novinarka Večernjeg za isti medij, koja se nije željela medijski eksponirati s obzirom na to da se oporavlja od teške bolesti. 'Takvu agresiju u svom životu nisam vidjela. Ona je krenula na mene, a ja sam se pokušala obraniti i nogom je opalila mog malog psića, havanezera od sedam kilograma. Ima devet i pol godina. To je stariji pas', izjavila je.

'Kad se povukla u automobil i udaljila se, ja sam slikala automobil odostraga zbog registracija kako bih ju prijavila. Kad je vidjela da slika, opet je izletjela iz automobila i mene i prijateljicu počela mlatiti. Na mene je tako naletjela da sam ja odletjela nekakvih pet do šest metara i udarila glavom u zid. Ljiljanu je također pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da ju boli koljeno. Takva snaga i takva agresija u toj ženi... nisam to nikad u svom životu osjetila. Da je ona mene u tom trenutku zaista dohvatila, ja mislim da danas ne bi bila živa', rekla je za Večernji. 

Kako prenosi 24sata, iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su im da su dobili dojavu o incidentu u Varšavskoj ulici u 19:30 sati, a potom su izašli na teren kako bi napravili zapisnik. Također su kontaktirali Lidijinog menadžera Faruka Buljubašića Fayu koji je rekao da nema komentara. 'Priča nema veze s istinom', kratko im je izjavio.

Lidija se danas oglasila putem svog Instagram profila i kratko napisala: 'Svaka priča ima dvije strane. Zapamtite to prije nego budete sudili'.

 Izvor: Screenshot Instagram

Magazin

Royals