Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Bogdan u pratnji nove dame

Uvijek vjeran ženskom društvu

 Izvor: Robert Gašpert

Prošlog petka zagrebačko kazalište Luda kuća proslavilo je prvu godišnjicu rada. Bila je to izvrsna prilika da se glumci okupe i odlično zabave. Proslavu nije propustio ni Goran Bogdan koji je u večeri uživao s mlađom kolegicom Klarom Mucci. 

 Izvor: Robert Gašpert

'Bilo je odlično! Program koji rade već godinu dana za svaku je pohvalu. Mislim da će se i dalje razvijati, a to im i toplo želim', rekla je Splićanka koja je sa 38-godišnjakom surađivala na novom filmu ‘Glas’ čiju režiju potpisuje Ognjen Sviličić. S obzirom na to da na fotografijama izgledaju vrlo prisno, pitali smo je povezuje li ih što više od pukog poslovnog odnosa.

 Izvor: Robert Gašpert

'Mi smo kolege i prijatelji, nema tu ništa više', govori svestrana 29-godišnjakinja koja se može pohvaliti i diplomom sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, ali i inozemnom karijerom koju gradi posljednjih godina. Na nagovor međunarodnog agenta promijenila je prezime Mučibabić u Mucci, a dosad je glumila u belgijskom filmu ‘De Figurant’, koprodukciji ‘An Impossibly Small Object’ koju je snimala na Tajvanu i u Amsterdamu. Na stranim produkcijama radila je i kao scenografkinja te asistentica kostimografije.

 Izvor: Screenshot

Iznimno uspješnu inozemnu karijeru gradi i njezin prijatelj Goran Bogdan koji se, osim poslovnim uspjesima, može pohvaliti titulom jednog od najpoželjnijih muškaraca u Hrvatskoj, ali i puno šire. Za ulogu u nagrađivanoj američkoj seriji ‘Fargo’ dobio je samo pohvale, a u Beogradu je nedavno snimao drugu sezonu serije ‘Senke nad Balkanom’. U toj seriji glumi i 27-godišnja Jovana Stojiljković koja je navodno osvojila srce glumca. Prema pisanju srpskog časopisa Gloria, par je već nekoliko mjeseci u vezi, što je navodno i sam Širokobriježanin potvrdio kada je odabranicu iznenadio velikim buketom na premijeri predstave ‘Nečista krv’. 

 Izvor: Profimedia

'Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude s Jovanom, uvijek joj poslije predstave donese cvijeće i iznenadi je nekim lijepim darom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vrijeme jedno drugome šalju poruke. Lijepo se slažu, očito je da im ljubav odgovara te da imaju mnogo zajedničkih tema', za časopis je rekao izvor blizak glumačkom paru koji privatni život uvijek drži daleko od očiju javnosti te svoju vezu nije komentirao. 

Inače, Beograđanka Jovana Stojiljković prvu je ulogu ostvarila kao tinej­džeri­ca u filmu ‘Klip’. Nastavlja nizati uspjehe te joj je uloga u filmu ‘Panama’ donijela više nagrada. Glumi i u serijama te ka­­za­lištu, a medijima je bila zanim­ljiva i njezina šesto­­mje­sečna veza s košar­kašem NBA lige Boja­nom Bogda­no­­vićem. Iako joj je on predlagao da se doseli u SAD, ona je to navodno odbila pa je Bogdanović potkraj 2017. godine inicirao prekid jer veza na daljinu nije imala budućnost.

Tagovi

Magazin

Royals