Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Gospodin Savršeni: 'Spreman sam na sve'

Autor Ž.G.
Autor Ž.G.

Za njegovu naklonost borit će se 19 djevojaka

Izvor: RTL

Za malo manje od tjedan dana, počinje druga sezona megapopularnog RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni'. Za neženju čiji se identitet još ne zna borit će se 19 atraktivnih i zanimljivih djevojaka. U ekskluzivnom intervjuu za RTL, za sad, nepoznati neženja otkrio je kakav je kada je zaljubljen, ali i smatra li sebe zapravo savršenim muškarcem.

'Ne bih rekao da sam savršen muškarac, svi imamo svoje mane i vrline, ali nadam se da ću opravdati tu titulu', rekao je neženja kojeg silno iščekuju brojni obožavatelji. Osim toga kaže da je u vezi u potpunosti posvećen djevojci jer želi da se osjeća voljeno. Dodaje, da kada je s nekim, trudi se biti romantičan jer želi da ta osoba ostane s njim.

No, ipak, djevojka mora imati nekakve vrline koje cijeni da bi uopće mogla biti s njim, odnosno da bi ga uopće mogla privući. Istaknuo je smisao za humor, iskrenost, ali i ono najvažnije od svega, kako se odnosi prema sebi i drugima. Međutim idealna za njega je ona koja voli svoju samoću i uživati u životu.

Bez obzira na sve to, treba postojati međusobno povjerenje jer je to ipak temelj veze. 'Ne treba dijeliti iste strasti, ali je važna podrška, prihvaćanje mana i vrlina bez pokušaja mijenjanja partnera', rekao je. Za kraj je ispričao kako se upušta u emocionalnu avanturu života, te što god da se dogodi u showu, on je spreman na to.

Najčitanije

Najnovije

loader