Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajči: 'Vjerovala sam da je to moja krivica'

Potpuno iskreno

 Izvor: Screenshot/Instagram

Pop zvijezda 90-ih Tatjana Matejaš Cameron, poznatija javnosti kao Tajči, nedavno je mnoge šokirala objavom da je bila silovana u mladosti, mnogo prije nego što je postala slavna. Sada je u iskrenom razgovoru za Jutarnji.hr otkrila detalje o tom nemilom događaju, ali i koliko ju je smrt oca zapravo pogodila.

 Izvor: Story

'Bila sam u tinejdžerskoj dobi, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Nikome zbog toga nisam o tome htjela govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi', ispričala je 49-godišnjakinja, koja se s vremenom zamrzila, no mnogo rada i truda je trebalo da može razgovarati o ovome i vrati se onoj staroj pravoj Tajči. 'Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim', rekla je.

No, nije to jedina trauma u njezinom životu, pjevačica kaže da ju je smrt oca iznimno pogodila. To sve se baš dogodilo u fazi kada se kod nje počela razvijati ozbiljna depresija, nakon čega je u potpunosti pukla. Dodaje da se doista dugo liječila, jedno šest ili sedam godina.

Tagovi

Magazin

Royals