Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Golotinja i psovanje Boga ne dolaze u obzir'

Autor I.G.
Autor I.G.

Sasvim iskreno za Story.hr

Izvor: Damir Špehar/PIXSELL

Mladi bjelovarski glumac, 30-godišnji Ivan Ožegović, kojeg je šira javnost imala prilike upoznati u humorističnoj seriji 'Crno-bijeli svijet' koja se emitira na HRT-u, prije nekoliko je dana iznenadio pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju s potpunom novim imidžem. Što ga je potaknulo na tako drastičnu promjenu, kako su reagirali bližnji na njegov novi izgled te planira li se vratiti prepoznatljivom starom imidžu, simpatični Ivan otkrio je samo za Story.hr.

Ivan Ožegović Izvor: Privatni album

Pohvalili ste se na Instagramu novim imidžom. Kako ste se odlučili na tako veliku promjenu?
Uloga u jednoj njemačkoj seriji koju trenutno snimam je tako zahtijevala. Ugovorom sam vezan pa ne smijem više otkriti, ali glumio sam redovnika i u scenariju je pisalo da su svi u našem redovničkom redu obrijani. Prihvaćanjem uloge sam pristao i na to.

Je li vam bilo teško naviknuti se na novi izgled? Prepoznajete li se u zrcalu?
Kad sam bio mlađi sam dosta eksperimentirao s frizurama. U sedmom razredu sam se pobojao na žuto crne pruge... Tako da mi ovo nije jedna od luđih frizura. Jedino sam prvo jutro u ogledalu pozdravio samog sebe, ali već nakon par minuta sam skužio s kim razgovaram i otišao dalje.

Ivan Ožegović Izvor: Privatni album

Kako su reagirali vaši bližnji kada ste se pojavili s novom frizurom?
Po prvi put me netko uspoređuje s Jasonom Stathamom i Vin Dieselom. Inače su mi govorili da sličim na Tim Rotha, ali godi čuti usporedbu s nabildanim muškarcima. Ako ništa, barem zbog frizure.

Što vam je do sada bilo najteže napraviti zbog uloge?
Brijati noge. Kad sam glumio ženu – to mi je bilo baš zeznuto. Imam dosta dlakave noge i kupio sam neku kremu koju staviš na noge i dlake bi trebale nestati. Ja sam to nanio par puta, ali nije baš pomoglo. Tako da sam ipak uzeo britvicu, a ostalo je povijest.

Ivan Ožegović Izvor: Privatni album

Na što nikada ne biste pristali radi uloge?
Ima toga cijeli popis – i nemam problem s izlaženjem iz projekata ako ispada da trebam nešto raditi, a da mi se ne sviđa. Ali golotinja i psovanje Boga niti u jednoj kombinaciji ne dolaze u obzir.

Planirate li zadržati novu frizuru ili se ipak vraćate staroj?
Vratit ću se staroj. S obzirom na to da ovako izgledam kao skinhead. A trenutno dosta igram svoju monodramu '10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života' koja je romantična komedija i pripremam se za snimanje ratnog filma. Čini mi se da se izgled skinhead niti u jednu od te dvije opcije baš ne uklapa.