Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Chrissy Teigen izazvala zavist žena diljem svijeta

Ostala u šoku

 Izvor: Instagram

Supruga pjevača Johna Legenda, 33-godišnji bivši model Chrissy Teigen, pohvalila se na Twitteru romantičnim potezom svoje snažnije polovice. Ovaj 41-godišnjak, naime, sjeo je na zrakoplov u Londonu i doletio u Los Angeles samo kako bi večerao i gledao televiziju s Chrissy.

 'Inače ne hvalim Johna, moj je običaj zbijati šale na njegov račun. Ali umjesto u Washington, iz Londona je doletio u Los Angeles kako bi samnom večerao i gledao 'Love Island UK' jer se u posljednje vrijeme ne osjećam baš najbolje. To je par sati ali meni puno znači. Hvala ti', napisala je Chrissy. Objavu je komentirao sam John Legend koji joj je odgovorio: 'Volim te dušo. Vidimo se večeras!'

John i Chrissy upoznali su se 2006. godine kada je ona glumila u spotu za njegovu pjesmu 'Stereo'. Par se pet godina kasnije i zaručio, a u bračnu luku uplovili su 2013. godine u Italiji. Upravo je jedna od pjevačevih najpopularnijih pjesama, 'All of me' posvećena njegovoj velikoj ljubavi. John i Chrissy imaju dvoje djece, trogodišnju Lunu Simone i jednogodišnjeg Milesa, a oba su djeteta začeta 'in vitro' oplodnjom. 

Magazin

Royals