Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Rozga otkrila s kime vodi duge razgovore u ponoć

Naša poznata pjevačica otkrila intimne detalje u tutorialu Zvonimira Franića

Izvor: Instagram

Sve je započelo kao još jedan tutorial Zvonimira Franića na youtube kanalu Salona Franić, a završilo kao urnebesna zabava za obožavatelje. Razlog tome je što je Franić ovoga puta u goste pozvao Jelenu Rozgu. Naša poznata pjevačica i jedan od naših najboljih frizera već godinama osim profesionalnog odnosa njeguju i prijateljski odnos, a upravo to i puno više od toga otkrili su u novom videu koji je upravo izašao.

zvonimir franić i jelena rozga Izvor: promo

Video prepun zabave i smijeha otkriva malo poznate detalje iz života Franića i Rozge, a pitanja na koja odgovaraju pripremili su im sami obožavatelji. U njemu tako možemo naučiti kako napraviti Jeleninu najdražu Franić-frizuru, ali i koja joj je najgora Zvonina frizura, kakav je njihov odnos zapravo, koliko precizno Zvone može procijeniti hit i kako Jelena ponekad i zaboravi neku od svojih pjesama. Sve to, uz puno smijeha, možete pogledati na ovom linku

„Jelena i ja već četiri godine uspješno poslovno surađujemo i vrlo brzo smo postali prijatelji. Kroz godine se to prijateljstvo razvilo u veliko međusobno povjerenje i bliski odnos u kojem se izvrsno nadopunjujemo. Nikad nam nije dosadno, uvijek je tu puno smijeha i zabave, pa je tako ispao i ovaj naš tutorial. Ideja je bila snimiti jedan ozbiljan video, međutim, kad smo nas dvoje u kombinaciji, to stvarno nije moguće“, ispričao je Zvonimir Franić.

zvonimir franić i jelena rozga Izvor: promo

Zvonimir Franić, čije iskustvo i znanje stoje iza imena prestižnog Salona Franić, prije par mjeseci pokrenuo je svoj youtube kanal. Na taj je način Salon Franić krenuo stopama svojih kolega u svijetu predstavljajući razne trendove i tutoriale putem vlastitog youtube kanala. Zvone, kao alfa i omega salona, redovito objavljivljuje razne tutoriale, savjete i trikove, a nerijetko će mu se na kanalu pridružiti i brojne zvijezde, također vjerne klijentice Salona Franić. Led je probila Sonja Kovač kojoj je Zvonimir posebnom tehnikom, iznimno popularnom u Hollywoodu, produljio kosu, a sada je na red došla Jelena Rozga.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader