Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ante Vrban ne skriva ponos zbog nove uloge

Autor I.G.
Autor I.G.

Otkrio nam je detalje

Izvor: Instagram

Šibenski arhitekt svjetskog glasa, 39-godišnji Ante Vrban, postao je zaštitno lice novog Porsche modela na električni pogon, a fotografije kampanje koje je snimila Natali Karppinen, Hrvatica koja živi i radi u Finskoj, ubrzo su postale prava atrakcija na društvenim mrežama. Kako se snašao u ulozi modela i što kaže na brojne komplimente koje je dobio od pripadnica ljepšeg spola, za Story.hr otkrio je Ante Vrban.

Postali ste zaštitno lice novog Porsche modela na električni pogon. Kako je došlo do suradnje?

Na poziv fotografkinje Natali Karppinen koja je već prije nove godine razgovarala u Porscheu oko scenarija za snimanje i koja je s vodstvom Porschea radila istraživanje tko bi bio novo lice modela Taycan, što nisam niti znao, odlučili su da to budem ja. Ovo je prvi put da je Porsche odlučio ići s osobom koja je inženjer, a ne sportaš ili netko tko je već vezan ugovorom na Porsche. Kako sam poslovno u 2020. godini vezan za Helsinki, sve se poklopilo. Porsche jako pazi tko ga prezentira. To nije samo biti lice, važan je cijeli lifestyle osobe i status u društvu. I činjenica da sam dugogodišnji klijent Porschea.

Kako ste se snašli u ulozi modela? Je li vam snimanje bilo zahtjevno?

S Natali sam već radio par snimanja i potpuno smo kompatibilni. Bilo je jako zabavno. Ona je veliki profesionalac.


Jeste li se unaprijed pripremali ili je poziranje došlo spontano?

Na setu je bila super atmosfera. Natali je fotograf koji, nakon što odabere lokaciju, lovi pravi moment. Ja sam veliki zaljubljenik u automobile. Nova era autoindustrije su električni automobili. Taycan je prvi Porscheov model čiji je pogon isključivo na struju. To je veliki korak i ponosan sam što sam barem mali dio velike priče.

Reakcije na fotografije sa snimanja su odlične, a u komentarima na vašem Instagram profilu mnoge su pripadnice ljepšeg spola komentirale kako 'pored vas, ostalo nisu ni primijetili'. Laska li vam tolika pažnja žena?

Hvala na komplimentu. Ne znam što drugo da kažem. Drago mi je da se svima svidjelo.


Dobivate li slične poruke i u inbox Instagrama? Odgovarate li na njih?

Trudim se odgovoriti, koliko stignem od rasporeda.

Planirate li se u budućnosti ponovno okušati u ulozi modela?

Naravno da ovisi o tome za koji proizvod i u kojem kontekstu. Sve ono što je kompatibilno s mojim radom i životom ću uvijek prihvatiti.

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader