Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VIDEO Justin Bieber pjevao na nedjeljnoj misi Kanye Westa

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Okupljaju se novopronađeni kršćani među celebovima

Izvor: Profimedia

Kanadski superstar i miljenik žena Justin Bieber otkazao je svjetske turneje zbog lajmske bolesti koja mu je dijagnosticrana, ali to ne znači da ne može pjevati u slavu Isusa Krista, pogotovo kad ga u goste pozove suprug reality zvijezde Kim Kardashian, 42-godišnji glazbenik Kanye West. Kako je 25-godišnji Justin javno priznao da mu je vjera u Isusa pomogla da se izliječi iz depresije i ostavi drogiranja koje mu je uništavalo život, ne čudi da se odazvao pozivu da sudjeluje u Kanyeovoj 'nedjeljnoj misi' i pred okupljenima pjeva 'gospell', afroameričku verziju katoličkih pjesama. Njegov nastup snimila je 39-godišnja Kim i podijelila ga na Instagramu.

Justin je pjevao hit Marvina Sappa 'Never Would Have Made It' i zaradio veliki aplauz na nedjeljnom okupljanju koje se može opisati kao kombinacija Kanyeove ljubavi prema glazbi, modi i Isusu. Suprug 23-godišnje manekenke Hailey Bieber snimljen je na videu s leđa dok pjeva stihove 'Ja sam mudriji/Bolji/Puno sam bolji/Kad pogledam kroz što si mi sve dao da prođem'. U nekim od brojnih snimaka s mise koje je podijelila na Instagram storyju, vidi se i šestogodišnja North, Kanyeovo i Kimino prvo dijete, kako pleše među okupljenima.

Justin Bieber Izvor: Instagram screenshot

Podsjetimo, ovo nije prvi Justinov nastup u crkvi. Sa svojom suprugom pjevač redovito odlazi na nedjeljnu misu u crkvu Hillsong u Los Angelesu. Nakon izlaska s mise jednom prilikom je rekao: 'Moja čitava poruka u crkvi je zapravo ovo: postoji veliki izvor moći i snage u našim slabostima'. U intervjuu za Apple Music Justin je dodatno pojasnio svoj odnos s Isusom i vjerom. 'Kad prihvatite Isusa, on kaže da tada počinjete hodati u Svetom Duhu. Ja samo želim da me vodi Sveti Duh'.

Justin Bieber Izvor: Instagram screenshot
loader