Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Veljača objavila provokativnu poruku nakon komentara o Imotskom

Autor M.A.
Autor M.A.

Pokazala sve

Izvor: Story

Pravu 'buru' komentara ovih je dana izazvala karnevalska povorka u Imotskom. Naime, zadnjih 150 godina mještani tog grada povodom fašnika spaljuju krivca za ono loše što se dogodilo protekle godine. Ove je godine odluka je pala na lutke gej para koji u rukama drže posvojene dijete. što je šokiralo mnoge, pa tako i domaću glumicu i aktivisticu, 38-godišnju Jelenu Veljaču. Jelena je javno osudila takav potez zbog čega je na društvenim mrežama počela dobivati neukusne  poruke, a jednu takvu odlučila je objaviti i na svom Instagram profilu. 

Još uvijek nepoznati muškarac rekao je glumici da svoje ideje radije propagira u Americi nazvavši ju potom 'nepismenom kokoškom' te naposljetku poručio kako su žene dobre samo za kuhanje, spremanje i odgajanje djece. Svoju je tezu potom zaključio izjavom kako muškarac ne može zatrudnjeti te da stoga nije normalno da osobe tog spola odgajaju djecu. 'Laku noć Hrvatska', kratko je napisala aktivistica nakon što je spomenutu poruku provokativnog sadržaja objavila na svom profilu. 

Podsjećamo, Jelena je samo za Story.hr komentirala istoimenu situaciju koja se ovog vikenda odigrala u Imotskom. 'Činjenicu da netko ima potrebu spaliti simbole homoseksualnog para s djetetom, što je vrlo očito usmjereno na konkretan par koji se godinama bori za pravo posvajanja ili udomljavanja djece, a samim time mi se taj čin čini potencijalnim kaznenim dijelom prijetnje smrću, osuđujem i smatram znakom teške psihopatologije', poručila je glumica. Cijeli intervju pročitajte ovdje

Najčitanije

Najnovije

loader