Otkako su se u siječnju odrekli kraljevskih dužnosti, 35-godišnji princ Harry i njegova 38-godišnja supruga Meghan Markle odlučili su malo mira i tišine od medijske bure potražiti na zapadnoj obali Kanade gdje su kupili luksuznu vilu. Utočište na drugom kraju svijeta dopustit će im nešto više privatnosti kako bi se mogli više posvetiti devetomjesečnom sinčiću Archieju, no čini se kako se kraljica Elizabeta s njihovom odlukom nikako ne može pomiriti, prenosi Us Weekly.

KRALJICA U PANICI Nikada više neće vidjeti Archieja
Profimedia 

'Kraljica je svjesna kako joj u 94. godini života svaki dan može biti posljednji, pa slobodne trenutke želi provesti okružena voljenima. Zbog toga joj posebno teško pada odvojenost od najmlađeg člana njezine obitelji, unuka Archieja', otkrio je izvor s britanskog dvora. 'Njezin najveći strah je da ga nikad više neće vidjeti', poručio je izvor te otkrio da je upravo ovo bila jedna od tema razgovora na sastanku između nje i princa Harryja koji se odigrao prošlog tjedna u dvorcu Windsor.

KRALJICA U PANICI Nikada više neće vidjeti Archieja
Profimedia 

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle nedavno su se vratili u Veliku Britaniju kako bi odradili posljednje obaveze kao članovi kraljevske obitelji prije no što trajno napuste dvor 31. ožujka. Kako ističu tamošnji mediji, kraljica je svog unuka pozvala na službeni ručak u dvorac Windsor koji je potrajao puna četiri sata.