Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Napali Jelenu Veljaču: 'Sjećamo se s kim si bila u vezi'

Autor M.A.
Autor M.A.

Bez dlake na jeziku

Izvor: Instagram

Nedjelja navečer obilježena je Noćnim maršom u Zagrebu koji je prigodno održan povodom Međunarodnog dana žena. Jedna od sudionica bila je i domaća glumica i aktivistica, 38-godišnja Jelena Veljača kojoj je društvo na spomenutom skupu pravio otac Ivica. Glumica je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je priliku iskoristila kako bi se participacijom pohvalila na Instagramu, no ubrzo joj je stigla poruka pratiteljice koja ju je naprosto sablaznila.

Izvor: Instagram

'Dakle ja stavim sliku svog tate na noćnom maršu za Dan žena i ovo je poruka nekog imbecila. Ugasimo internete napisala je Jelena te usput priložila podužu poruku koju joj je jedna sljedbenica poslala. 'Ništa bez oca, je li? Svaka čast onoj koja ima oslonac, a i ne bi bila tu gdje jesi danas kao prvo bez njegove pomoći. Vrlo vjerojatno i pomoći muškaraca s kojima si bila u vezama i brakovima, nismo sve tako balave da se ne sjećamo s kim si sve bila u vezi i u koje ključno doba sapunica, scenarija i tako dalje', oštra je bila na jeziku nepoznata pratiteljica.

Izvor: Instagram

'Misliš da bi baš ti bila tamo neka glumica da nisi istodobno bila i djevojka redatelja. Sada jesi samo lijepo lice tamo nekih udruga koje više ni same ne znaju za što se bore, ali zapitaš li se nekad koje licemjerje prodaješ nekim svojim izjavama i usporedbom svog života. Postala si jedna od onih koje ženama guraju da moraju sve, a ne da mogu ono što žele, pa makar samo jedna stvar. Ali, na kraju krajeva, očito i ti ne možeš sve, barem si na području brakova kiksala. Inače, sve najbolje tebi kao ženi i tvom djetetu, ali ovako prodaješ demagogiju ženama bez mozga, ali eto i to je posao, valjda te plaćaju pošteno', stoji u poruci.

Najčitanije

Najnovije

loader