Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Pažanin priznao što mu se dogodilo u karanteni

Autor N.R.

Ne skriva to

 Izvor: Story

Gotovo tri mjeseca ekipa RTL-ove emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj' čekala je povratak na snimanje nove sezone koje je počelo još u ožujku, ali je zbog pandemije koronavirusa stopirano, piše RTL. Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija. Ove će sezone, s obzirom na to da je Doris Pinčić Rogoznica otišla na HRT, voditeljsku palicu držati Domagoj Jakopović Ribafish. 

pažanin Izvor: RTL

Da je jedva dočekao povratak na snimanje, potvrđuje i chef Ivan Pažanin te naglašava kako je atmosfera na setu i više nego odlična. 'Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji, tako da sad radimo zapravo na tom da izgubimo koji kilogram', poručuje Splićanin. Ističe i da su kandidati tijekom boravka kod kuće imali priliku usavršiti svoje kuhanje te mu se čini da su svi tijekom izolacije samo kuhali, a s njim se slažu i Željka Klemenčić i Tomislav Špiček, koji se također vesele novim izazovima.

'Drago mi je da smo se vratili na set, a tijekom pauze sam se često čuo sa Željkom i Pažaninom tako da smo bili stalno u kontaktu, no ipak su mi nedostajali', istaknuo je Špiček i tako dao naslutiti da ni ove sezone zabave neće nedostajati. 

Magazin

Royals