Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SAMO ZA STORY Trudna Marijana Batinić: 'Strah od porođaja je ovaj put veći'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

U rujnu će Marijani Batinić i njezinu suprugu Mateju Pašaliću stići prinova, omiljena voditeljica otkriva kako provodi trudnoću te kako je na dolazak sestrice reagirala njihova petogodišnja kćerkica Ena

Izvor: Matej Pašalić

Cvrčci, more, obitelj i slatko iščekivanje druge kćerkice - baš takvo ljeto, nakon što obavi zadnja televizijska snimanja prije odlaska na rodiljski dopust, čeka jednu od omiljenih telavizijskih voditeljica, Marijanu Batinić. Iako je poznata kao radoholičarka i osoba koja si stalno postavlja nove izazove, 39-godišnja Marijana posljednjih je mjeseci, zasluženo, usporila tempo. Težak i izazovan početak godine, Marijani, njezinu suprugu Mateju Pašaliću i njihovoj petogodišnjoj kćerkici Eni uljepšala je vijest da će u obitelj u rujnu stići prinova, kojoj se svi neizmjerno vesele. Nakon klasičnih trudničkih tegoba i mučnina u prvim mjesecima, Marijana nam je otkrila da se sada osjeća odlično, a podijelila je s nama i boji li se porođaja.

Story: Donedavno ste objavljivali fotografije sa Šolte, ali prije nekoliko dana vratili ste se u Zagreb. Kako ste provodili dane u svojoj morskoj oazi?

Trenutačno smo u Zagrebu, ali gotovo mjesec dana proveli smo na otoku i moram priznati da nam je to bila najbolja odluka. Rijetki su sretnici­ prošli neokrznuti događanjima u 2020. godini. I koliko god nam se činilo da na nas nisu utjecale­ društvene prilike, korona, potresi, lockdown, rad od kuće, odgoj djece u zatvorenom prostoru, loše vijesti, sve navedeno dugoročno ostavlja posljedice. Zato smo posebno zahvalni što smo imali mogućnost boraviti u prirodi, uz more, kako bismo se što bezbolnije riješili nagomilanog stresa. Trudili smo se napuniti baterije za sve što nas čeka jer i dolazak prinove, koliko god nas veselio, donosi brigu, nespavanje te kronični umor. S obzirom na to da suprug i ja većinu naših poslova obavljamo online, nismo mogli boraviti na idealnijoj lokaciji. Spojili smo ugodno s korisnim. Malo smo radili, malo se odmarali, a kako oboje ne znamo mirovati, postali smo i samouki zidari te kamenoklesari, a ni ratarstvo nam nije strano... Uključili smo i kćer u aktivnosti i sve pretvorili u zabavu za cijelu obitelj.

Story: Poznati ste kao radoholičarka, a i sami kažete da ne možete mirovati, ali je li vam dobro došao odmor od posla?

Uvijek nešto radim, trenutačno se pripremam za zadnja televizijska snimanja prije nego što i službeno odem na rodiljski dopust, ali ubacila sam u nižu brzinu. Događanja u posljednjih nekoliko mjeseci pošteno su nas prizemljila i posložila nam prioritete.

Story: Na početku trudnoće otkrili ste nam da imate nepodnošljive mučnine koje traju cijeli dan. Kako se sada osjećate?

Stanje se popravilo i sada sam već u slatkom iščekivanju.

Story: Svaka je trudnoća, kao i porođaj, drukčija. Je li strah od porođaja sada manji jer ste ga već jednom prošli i znate otprilike što vas čeka?

Možda je čak veći jer sada znam što me čeka. Da je lako - nije, ali vrijedi puno više nego što si ikad zamišljao.

Sve o trudnoći Marijane Batinić čitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od srijede, 24. lipnja 2020. godine

Najčitanije

Najnovije

loader