Što su ljudi sve spremni učiniti za novac? Odgovor je poznat - svašta. Dokazali su to i 26-godišnja kći Stacy i njezin 49-godišnji otac Nick koji su se poljubili na francuski način pred kamerama kako bi osvojili nagradu od 1000 australskih dolara (oko 4600 kuna), a snimka je mnoge zgrozila na društvenim mrežama, piše Metro. Nesvakidašnji trenutak dogodio se u australskoj emisiji The Kyle and Jackie O Show u sklopu bizarnog izazova pod nazivom 'Boyfriend or Daddy?' U njemu se kandidati moraju zajedno pojaviti u emisiji, a voditelji zatim pogađaju radi li se o paru ili o ocu i kćeri. Pobjednici koji uspiju zavarati voditelje osvajaju nagradu.

Tata i kći čak su se držali za ruke i cmoknuli prije ulaska u studio. Voditelji su ih zatim

Nitko ne ljubi oca tako... osim ako živite u planinama i nemate susjeda

 ispitivali seksualna pitanja kako bi ih doveli u neugodnost, no oni su spremno odgovarali čak i na pitanja o seksualnim pozicijama i oralnom seksu. 'Volim biti ispod, apsolutno', odgovorio je Nick na pitanje koju poziciju preferiraju, a Stacy je to potvrdila kimnuvši glavom. Voditelji nakon svega nisu mogli odlučiti radi li se o paru ili o ocu i kćeri pa su ih izazvali da se poljube.

'Mora biti dečko', komentirala je voditeljica gledajući njihov poljubac, a njezin kolega dodao je: 'Nitko ne ljubi oca tako... osim ako živite u planinama i nemate susjeda'. Nick i Stacy su zatim otkrili da su zapravo otac i kći. 'Stvari koje radimo za novac. On mi je zapravo otac'. Voditelji su nakratko ostali u šoku, a zatim su se počeli smijati. 'Ne, ovo se nije upravo dogodilo', uskliknula je voditeljica. 'Dečko će mi biti zgrožen', rekla je Stacy.