Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON DOČEKALI Glumica se udala za 20 godina starijeg

Autor N.R.

Nakon toliko čekanja

 Izvor: Instagram

Pjevačica i glumica, 27-godišnja Elizabeth Gillies koja je prošle godine ugrabila svoju životnu priliku kada je prihvatila ulogu u novoj verziji kultne serije 'Dinastija', izrekla je svoje sudbonosno 'da'. Naime, u intimnom okruženju se udala za 20 godina starijeg producenta Michaela Corcorana. Uz nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu, odlučila je s javnosti podijeliti sretne trenutke tog posebnog dana. Za 'Vogue' je ispričala sve detalje vjenčanja, koje su toliko dugo čekali.

S obzirom na pandemiju koronavirusa, kao i mnogi parovi diljem svijeta, morali su odgoditi vjenčanje. 'Sve se trebalo dogoditi u travnju, ali bili smo uvjereni da ćemo morati odgoditi', ispričala im je na početku Elizabeth. 'Nismo htjeli ljude dovoditi u opasne situacije i moliti ih da riskiraju svoje živote. Znali smo da je najpametnije slavlje odgoditi. Bilo je drugih stvari koje su u tome trenutku bile bitnije, tako da je naše vjenčanje moglo čekati', bila je puna razumijevanja.

Povezane vijesti

Vjenčanje se odvilo u krugu najbližih ljudi, s kojima su cijelo ovo vrijeme provodili karantenu. 'Shvatili smo da naše veliko slavlje koje smo planirali više nema smisla i da je najbolje da sa svojim najbližima proslavimo', rekao je 47-godišnjak. Iako su tek sada podijelili fotografije, poznato je da se par vjenčao u kolovozu uz otprilike desetak uzvanika. 

Inače, 27-godišnjakinja je ranije bila poprilično šutljiva kada je bila riječ o njezinom ljubavnom životu. Poznato je da je prije nekoliko godina bila u vezi s glumcem Mattom Bennettom, ali par je 2013. prekinuo, iako su se netom prije toga zaručili. Oboje su nakon toga promijenili nekoliko partnera, a izgleda da je glumica ljubav pronašla s Michaelom. 

Magazin

Royals