Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kako je Camilla preko noći uništila ono na čemu je kraljica radila godinama

Autor I.G.
Autor I.G.

Nitko nije mislio da će joj poći za rukom

Izvor: Profimedia

Posljednjih tjedana društvene mreže i obožavatelji diljem svijet ne prestaju brujati o novoj sezoni Netflixove serije 'The Crown' koja govorio o najpoznatijoj kraljevskoj obitelji. Iako je palača u više navrata negirala bilo kakvu povezanost s tvorcima iste te isticala kako su u seriji događaji i osobe prikazani drugačije od onoga kako je to bilo i jeste u stvarnosti, čini se kako gledatelji tome nisu pridavali veliku pažnju. Naime, otkako je emitirana posljednja, četvrta sezona, koja prikazuje, između ostalog, i početak braka princa Charlesa i tragično preminule princeze Diane, u kojemu, prema seriji, glavnu ulogu ima Camilla, današnja supruga britanskog prijestolonasljednika, javnost je istu ponovno stavila na crnu listu.

Princ Charles Izvor: Profimedia


Kako je objasnila autorica Sally Bedell Smith za The Mail, prva supruga princa Charlesa, bila je i bit će, miljenica naroda za razliku od Camille koju nikada nisu previše simpatizirali, naročito u godinama iza princezine smrti kada su ju, između ostalog, pojedinci i krivili za istu. Kako bi povratili ugled obitelji koji je u to vrijeme bio izrazito narušen zbog svega što se događalo, kraljevska obitelj, na čelu s Elizabetom II., godinama je se trudila zadobiti simpatije narod, a prema riječima spomenute autorice, najviše je pažnje pri tome upućeno imidžu Camille Parker koja bi jednog dana trebala biti supruga kralja.

princ Charles, Camilla Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Premda nije bilo jednostavno, 23 godine nakon tragične smrti princeze Diane, Camilla je konačno zadobila određeno poštovanje i povjerenje u narodu koje je sada, ni manje ni više, al zbog serije 'The Crown', u potpunosti uništeno. Gledatelji koji s nestrpljenjem prate ovu Netflixovu uspješnicu navodno su toliko bijesni na Camillu zbog svega onoga što su vidjeli u seriji da su vojvotkinji počeli slati uvredljive komentare na društvenim mrežama i tvrditi, između ostalog, kako nikada neće biti njihova kraljica. Sally Bedell napominje koliko je ova situacija ozbiljna za kraljevsku obitelj i ističe kako nitko nije očekivao da će Camilli uspjeti 'preko noći' uništiti kraljičin dugogodišnji trud da ju narod zavoli.

Izbor Urednika

Royals