Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENA TAJNA USPJEHA J.LO: Kako je djevojka iz Bronxa postala božanstvo u koje se ne dira?

Jennifer Lopez već je više od 20 godina na vrhu A-liste najvećih zvijezda, a kako je iskreirala javnu osobu koja je danas?

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia

Ona je jedna od najvećih zvijezda današnjice. Ne prođe dan, a da svjetski portali ne pišu o latino divi, bilo u kontekstu njezinog stila, top figure koju svakodnevno 'klesa' u teretani, lica dvadesetogodišnjakinje ili uvijek zanimljivog ljubavnog života.

A kako je ova žena koja oduzima dah kreirala imidž zbog kojeg je i danas, nakon toliko godina karijere, i dalje nazivaju jednom od najvećih?

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia

Pisac i kolumnist Rob Shuter, koji je radio s brojim velikim imenima, otkrio je kako njezinu, tako i tajnu nekih drugih svjetskih lica.

Nedugo nakon što je J.Lo prekinula ljubavnu vezu s glumcem Benom Affleckom, koju su sada, 17 godina nakon, na radost mnogih obnovili, Rob je prihvatio savjet njezinog tima menadžera da je na tadašnju dodjelu Zlatnih Globusa 2004. godine ubaci kroz sporedna vrata. 'Njezin je tim htio izbjeći neugodna pitanja na crvenom tepihu', rekao je Shutter, ali Jennifer je imala drugačije planove. 'Neću se ušuljati poput kriminalca. Ući ću podignute glave', rekla je tada Shuteru.

Jennifer Lopez na dodjeli Zlatnih Globusa 2004. godine.
Izvor: YouTube

Tako je i bilo. Zvijezda iz Bronxa ukrala je svu pažnju u narančastoj haljini koja je oduzimala dah, a prekid je odbijala komentirati. 'Ona jako dobro zna tko je i ustat će svaki put kada padne' istaknuo je Shuter i dodao da pjevačica nikada nije bježala od izazova.

Inspirativne priče o usponima i padovima zvijezda A-liste, Shuter je obuhvatio u svojoj novoj knjizi za samopomoć - 'The Four World Answer'. U njoj se osvrće na sve savjete koje je dao poznatima koje je poticao da identintificiraju svoj brend u četiri riječi. Tako je P. Diddyja opisao kao 'crnog', kralja, važnog i povezanog. Za Jessicu Simpson rekao je da je pametna, humoristična, odana i draga, dok je za J.Lo odabrao riječi seksi, jaka, draga i, ukratko, cijeli paket.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia

'Nakon nekog vremena, te su riječi postale njihova mantra', rekao je autor i dodao da su se njegovi klijenti tako konstantno prisjećali svojih načela i postali ono što su danas. 

Fotografije kraljice showa pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals