Ove nedjelje show 'Ples sa zvijezdama' bit će prepun obrata. Natjecatelji su još u prošloj epizodi saznali da neće plesati sa svojim dosadašnjim partnerima, a neki pak neće plesati uopće.

Filip Vidović plesne cipele neće obuti jer se u prethodnoj emisiji teško ozlijedio, a plesati neće niti Bojana Gregorić Vejzović. Tako će se ove nedjelje natjecati samo sedam parova, no nitko od njih neće napustiti show.

Filip Vidović se ozlijedio u showu Ples sa zvijezdama
Instagram 

Natjecatelje je prošle nedjelje izneadio izazov s kojim će se u šestoj epizodi morati suočiti. Taman kada su se navikli na svoje partnere, morat će ih promijeniti.

A peta je pak epizoda, osim po ozlijedi Filipa Vidovića, ostala upamćena i po incidentu s tortom koja je završila u dekolteu Maje Šuput.

Naime, Maji je tortu poklonila slastičarka Ivana Čuljak, koja je ispala iz showa, a onda se pojavio glumac Asim Ugljen. Maji je prišao s leđa i 'zalijepio' joj tortu na grudi.

Maji Šuput torta je završila u dekolteu
Instagram 

Šokirana Maja odmah je otrčala sa svojim stilistom Markom Grubnićem u backstage presvući se iz uprljane minijaturne haljinice s potpisom Matije Vuice. Grubnić je za nju pripremio raskošnu crvenu kreaciju.

I dok je Maja na Instagramu otkrila da joj je incident bio simpatičan i Asimu se obratila uz riječi 'samo ljubav', gledatelji su ostali zgroženi i slavu kritika uputili glumcu za kojega kažu da im je nepodnošljiv.

Asim se i sam oglasio na društvenim mrežama.

'Na moju sreću i žalost publike, profesionalni sam glumac, a ne plesač. OK, i profesionalno kradem žene po sceni i upropaštavam haljine. Ali ne plešem profesionalno, koliko god se trudio i davao doslovno sve od sebe. Stvarno sam bio uvjeren da ću ispasti u drugoj epizodi. I to bi bilo pošteno. Sve preko druge je ogroman bonus. Ali sada je stvarno vrijeme da podij preuzmu puno bolji plesači, bez smetala poput mene. Tako da, ne budete li više glasali za mene, stvarno ću vas razumjeti', započeo je.

'Kao što rekoh, neopisivo cijenim profesionalizam i jedna od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam s njom radio uživao sam jer s njom je uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Vrhunski je profesionalac koji je uvijek na visini zadatka.

Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice', zaključio je Asim.

Više fotografija iz showa pogledajte u galeriji.

Story Ples sa zvijezdama