Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIA DIMŠIĆ OTKRILA VELIKE PROMJENE I KOMENTIRALA PREVARU: 'Pa, budući da sam ja djevojka iz te pjesme...'

Mia Dimšić je odradila drugu tonsku probu za nastup na Eurosongu, a na press konferenciji uoči probe govorila je o promjenama u nastupu.

 Mia Dimšić na Sajmu vjenčanja Zagreb 2022. Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb 2022 / Foto Anita

Mia Dimšić odradila je drugu tonsku probu za nastup na Eurosongu. 

Za razliku od nastupa na Dori, s Mijom će se na pozornici 10. svibnja pojaviti plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrlić, a po svemu sudeći, Mia će posljednji stih pjesme otpjevati na hrvatskom jeziku. 

Mia je na press konferenciji uoči Eurosonga govorila o promjenama u koreografiji i kostimu za nastup. 

Nadalje, Mia je na press konferenciji pojasnila zašto nema poljupca na kraju izvedbe, kao što je to bilo na Dori. 

'Svatko ima svoju priču i nisam htjela odlučiti kako bi taj san između plesača trebao završiti. Želim da svak odluči sam za sebe', piše Eurosong.hr.

Jedan novinar pitao je Miju da pojasni stihove pjesme. Zanimalo ga je pjeva li Mia o djevojci koja vara dečka ili koja samo sanja o tome.

Mia Dimšić Dora nastup
Izvor: YouTube

'Pa, budući da sam ja djevojka iz te pjesme, mogu sa sigurnošću reći da definitivno nije nikoga prevarila. Sve je zapravo njezina mašta. Ona samo razmišlja o tome. Ipak, mislim da svatko ima pravo interpretirati pjesmu kako želi. Ako netko misli da pjesma govori o prevari, to je sasvim u redu', objasnila je.

Mia je otkrila da se godinama htjela prijaviti na Doru dok konačno nije skupila hrabrost i osjetila da je pronašla savršenu pjesmu za Eurosong.

Probe Mije Dimšić za nastup na Eurosongu
Izvor: YouTube

Urednicu Emiliju Giacometti zanimalo je osjeća li Mia veći pritisak sada tijekom eurovizijskih proba nego što je osjećala tijekom Dore.

'Sada sam opuštenija. Na Dori su svi imali velika očekivanja, a ovdje me nitko ne zna i ne pita se jesam li se promijenila na ikoji način. Veći psihički pritisak osjećala sam za vrijeme Dore. Promijenili smo cijeli nastup, uključujući i tim koji je radio na njemu. Htjela sam iskoristiti puno toga što nisam na Dori, a ideja ELFS-a je bila ružičasta boja haljine i zadovoljna sam time kako mi stoji. To je malo više izvan moje zone komfora, no to je Eurosong i treba iskoristiti sve što je moguće', piše Eurosong.hr.

Više fotografija Mije Dimšić pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image