Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKO KRANJČAR NAVIJA U KATRU: Snimljen na tribinama s bivšim Vatrenim koji se povukao iz javnosti nakon velike tragedije

Niko Kranjčar i Josip Šimunić snimljeni su na tribinama u Katru.

 Niko Kranjčar na tribinama u Katru Izvor: Igor Kralj/PIXSELL

U tijeku je utakmica između Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Za naše Vatrene navija cijela Hrvatska, kao i njihovi najdraži i najbliži, a mnogi su reprezentativce odlučili bodriti s tribina u Katru.

Među navijačima snimljena su i dva dobro poznata lica iz hrvatskog nogometa, Niko Kranjčar i Josip Šimunić, koji zajedno prate utakmicu.

 Niko Kranjčar i Josip Šimunić na tribinama u Katru Izvor: Igor Kralj/PIXSELL

Kranjčaru se na licu vidi napetost, dok Šimunić djeluje nešto opuštenije, a fotograf ga je ‘uhvatio’ kako mobitelom snima situaciju na terenu.

Zasad nije poznato je li s Nikom, kojeg u posljednje vrijeme zaista rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, u Katar otputovala i njegova partnerica, glumica Zrinka Cvitešić s kojom je u vezi od 2014. godine.

 Josip Šimunić s djecom u Maksimiru Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Našeg bivšeg reprezentativca i nogometnu legendu Josipa Šimunića viđamo još rjeđe. Iz javnosti se povukao nakon što su on i supruga Christina Marie prije četiri godine izgubili kćerkicu Luciju koja je tad imala tri godine, a o njihovom se životu otada zna vrlo malo, jer se drže podalje od medija.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image