Anđa Marić (46) pohvalila se na Instagramu s kim je provela društvo. Objavila je fotografiju s tatom i njegovim starijim bratom. 'S tatom i njegovim najstarijim bratom na kavi', dodala je uz fotografiju.

'Eto na koga ste tako lijepi', 'Pozdrav tati', 'Vidim na koga ste tako lijepi, draga Anđo', neki su od komentara.

Podsjetimo, nakon što je Anđa prošla kroz težak i bolan razvod od bivšeg supruga Primoža Dolenca, a zatim još težu bitku za skrbništvo nad sinom Gašperom, dočekala ju je i dijagnoza zbog koje bi mnogi pokleknuli i predali se očaju, ali ne i ona.

Pjevačica se već dugo bori s multiplom sklerozom, ali usprkos teškoj dijagnozi zadržala je pozitivan stav, a o svom pogledu na svijet i optimizmu redovito snima sadržaj za svoj YouTube kanal.

Prošle se godine izborila za još jednu životnu pobjedu i pohvalila se svojim prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

'Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću…', napisala je Anđa tom prilikom.

Anđa na Instagramu redovito objavljuje fotografije sa sebi bliskim ljudima, a sad je objavila fotografiju s bratom Zoltanom kojeg, za razliku od njihovog starijeg brata Jeronima, javnost nije imala prilike upoznati.

‘Ovo je naš drugi najmlađi brat Zoltán, ja ga zovem iz milja Bubo zato što smo ga puno ljubili kad je bio mali. On je 10 godina mlađi i živi u Berlinu’, napisala je Anđa uz zajedničke fotografije.

Samozatajni Zoltan ne pojavljuje se često u javnosti pa mnogi vjerojatno i ne znaju da njegovi slavniji brat i sestra, Jerko i Anđa imaju i trećeg brata.

Anđa Marić s bratom Jeronimom
Robert Gašpert 

Anđin drugi brat, Jeronim Jerko Marić, dobro je poznat hrvatskoj javnosti. Karijeru je započeo kao gitarist i autor pjesama grupe Flare koju je osnovao s Anđom, a 2005. osnovao je i grupu Adastra. Uz autorsku i glazbenu karijeru završio je i studij za inženjera zvuka na australsko-britanskom Institutu SAE u Ljubljani, a osim po glazbenoj karijeri poznat je i po humanitarnom radu.