Da godine u ljubavi nisu bitne dokazuju brojni parovi među kojima je dosta velika razlika u godinama, ali njihove ljubavi unatoč tome traju. Iako je kod nas još uvijek 'prihvatljivije' da je muškarac stariji od žene, donosimo neke primjere veza gdje su poznate Hrvatice pronašle sreću s mlađim partnerima.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 5 godina

Bivši nogometaš Niko Kranjčar i glumica Zrinka Cvitešić u vezi su od 2014. godine, ali svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Gotovo nikad ne govore o privatnom životu, no zna se da su se upoznali 2012. godine, ubrzo nakon što se Niko razveo od bivše supruge Simone Fistrić. Glumica je tad prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. Iz šestogodišnjeg braka s bivšom suprugom Niko ima kćer.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar su u vezi od 2014. godine
Dražen Kokorić 

Iva Šarić i Bruno Petković - 6 godina

Bivša manekenka i diplomirana ekonomistica Iva Šarić nakon braka s Jerkom Lekom ljubav je pronašla s pet godina mlađim nogometašem Brunom Petkovićem. Iva je majka trojice dječaka, Carlosa, Leona i Adriana. Desetogodišnji Carlos i osmogodišnji Leon su iz prijašnjeg braka s nekadašnjim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom, dok je jednogodišnji Adrian iz veze s Brunom. Iva je s Lekom bila u braku od 2012. do 2017. godine, a ona i Bruno isprva su skrivali svoju vezu.

Iva Šarić i Bruno Petković zajedno imaju sina
Instagram 

Iris Livaja i Marko Livaja - 14 godina

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić početkom svibnja prošle godine vjenčali su se u Splitu nakon osam godina veze. Par ima kćer Elizabet i sinčića Lorenza.

Iris i Marko Livaja su se vjenčali 2022. godine
Instagram 

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić - 12 godina

Bivši model i poduzetnica Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić upoznali su se još 2014. godine. Njihova ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani. Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece. Razlika od 12 godina baš nikada nije smetala paru, 2014. godine dobili su kćer Luce.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić zajedno imaju kćerkicu
Robert Gašpert 

Senka Bulić i Damir Josipović - 18 godina

Glumica Senka Bulić i 18 godina mlađi partner Damir Josipović upoznali su se 2014. godine, kada su se i zaljubili, na predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je imala glavnu ulogu, a bubnjar Damir je svirao.

Kazališna intendantica je poznata po izjavi: 'Kvalitetan život pripisujem činjenici da se nikad nisam udala'. Rekla je da o instituciji braka nema negativno mišljenje, no dosad za njim nije osjetila potrebu.

Senka Bulić i Damir Josipović upoznali su se 2014. godine
Pixsell